Lector en Mosito stelen opnieuw de show

Nieuws

Lector en Mosito stelen opnieuw de show

Veel beter kon het weekend niet worden voor Lector vd Bisschop onder Koen Vereecke. Met een dubbele nulronde leverde Lector een belangrijke bijdrage aan de winst voor het Belgische team in de Nations Cup van Deauville. Vervolgens eindigde hij ook nog eens derde in de GP, opnieuw zonder springfouten.

Windsor D, een kersverse zoon van Lector, behaalde de derde plaats in de categorie voor jonge mannelijke veulens op het Open Vlaams Veulenkampioenschap.

Ook Mosito van het Hellehof toonde zich weer, ditmaal in Knokke. Hij won met overmacht de GP3* op zaterdag en klasseerde zich ook nog in de kwalificatie.

Vigo d’Arsouilles

Vigo’s Flip de Muze (v. Vigo d’Arsouilles) werd door Bernardo Alves naar een vierde plaats gepiloteerd in een proef 1.45m op Knokke Hippique. Voor Valdes Z (v. Vigo d’Arsouilles) en Evan Coluccio was er succes in het Amerikaanse Ocala. Ze eindigden vierde in een rubriek 1.50m en vijfde in de GP. Golden Hawk (ex-Figo de Muze, v. Vigo d’Arsouilles) snelde dan weer naar de vierde plaats in de zware Hickstead Derby onder Shane Breen. Voor Van Halen Z (v. Vigo d’Arsouilles) en Maximilian Lill was er een vierde plaats in het 1.40m in Milaan.

Nabab de Rêve

No Limit vh Legitahof (v. Nabab de Rêve), halfbroer van onze troef Tellini van ’t Ruytershof, sprong onder Aurelia Guisson naar de derde plaats in het 1.45m in Kronenberg. Voor Pilar Lucrecia Cordon en Nuance Bleue VDM Z (v. Nabab de Rêve) resulteerde hun deelname op Knokke Hippique in een vierde plek in een rubriek 1.40m. Brooklyn Heights (ex-Jorden van de Kruishoeve, v. Nabab de Rêve) pakte het brons in de landenwedstrijd in Rotterdam met Denis Lynch. Malibu de Wiqui (v. Nabab de Rêve) en Pieter Clemens eindigden tweede in een proef 1.50m in het Kralingse Bos.

Elvis Ter Putte

Op Knokke Hippique sprong Anthony Philippaerts naar een derde plaats in een 1.40m-proef met Orchidee van Dorperheide (v. Elvis Ter Putte). Libelle de Muze (v. Elvis Ter Putte) plaatste zich als vierde onder Aiko Paridaen op dezelfde hoogte. Op het jeugdconcours in Aken, plaatste Sacha Beghuin zich als vijfde in een rubriek 1.40m op Elcup Van Beek II Z (v. Elvis Ter Putte).

Fantomas de Muze

Namamia (v. Fantomas de Muze) en Jessica Burke grepen de derde stek in de Nations Cup van Deauville met het Ierse team. Feromas van Beek Z (v. Fantomas de Muze) stond in de schijnwerpers op het GCT/GCL-concours in Parijs. Onder Gilles Thomas sprong hij naar de vierde plaats in een proef 1.55m.

Overige

Hoover (v. Clinton) was goed voor een vierde plaats in een rubriek 1.45m in Deauville met Aymeric de Ponnat in het zadel. Nixon van ’t Meulenhof (v. Denzel van ’t Meulenhof) en Jos Verlooy pakten de vierde plaats in het 1.50m op het CHIO in Rotterdam.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van onze nieuwtjes


Back to top