Denzel-zoon wint GP Geesteren

Nieuws

Denzel-zoon wint GP Geesteren

Ipsthar (v. Denzel van ’t Meulenhof) en Bas Moerings bleven als enige combinatie dubbel nul in de GP3* van Geesteren en schreven deze grote prijs dan ook op hun naam. In de GP2* sprong Gert Jan Bruggink naar de tweede stek met de pas achtjarige Vigalio Sho Z (v. Vigo d’Arsouilles). Dit duo klasseerde zich verder ook nog in twee andere rubrieken. Verder pakte Filippo Tabarini de vijfde plaats in een proef 1.45m met Orage Optimus (v. Scendro) en eindigden Maikel van der Vleuten en Happy Handsome (v. Elvis Ter Putte) eerste en vierde in het 1.40m.

Sopot

In de vijfsterrenwedstrijd van Sopot sprong Denis Lynch dubbel foutloos met Brooklyn Heights (ex-Jorden van de Kruishoeve, v. Nabab de Rêve). Ze leverden zo een bijdrage aan de vierde plaats van het Ierse team. Henrik von Eckermann en Nababette Z (v. Nabab de Rêve) klasseerden zich in een proef 1.50m.

VS

Valdes Z (v. Vigo d’Arsouilles) was goed voor een negende plaats in de GP4* van Upperville onder het zadel van Evan Coluccio. Eerder pakten ze ook al de tweede prijs in een rubriek 1.50m. Nog in de VS, was er een vierde plaats voor I-Cap CL Z (v. I’m Special de Muze) en Jessica Mendoza in zowel het 1.50m als in de GP3* in Lexington. In de tweesterren-GP piloteerde Shane Sweetnam de negenjarige Namaste van het Eyckeveld (v. Elvis Ter Putte) naar plaats vier. Caroline Mawhinney en Stella Levista (v. Satisfaction FRH) klasseerden zich als zesde.

Overige

Jérôme Guery en Great Britain V (v. Nabab de Rêve) toonden zich op het driesterrenconcours in Opglabbeek met een negende plek in de grote prijs en een derde plaats in de kwalificatie over 1.50m. Met twee tweede plaatsen in het 1.40m keerden Shane O’Meara en Ikaberlina RV (v. Elvis Ter Putte) tevreden terug uit Gorla Minore. In het Portugese Pedras Salgadas sprong Luis Silva Fernandes naar de derde en de vierde plaats met No Limit PS Z (v. Nabab de Rêve) in twee rubrieken 1.40m. De GP2* van San Remo leverde een vijfde plaats op voor de Italiaanse ruiter Luigi Crespi en Orlando LV (v. Vigo d’Arsouilles). Lucia Le Jeune Vizzini was op haar beurt goed voor plaats zes in de GP van Sancourt op Home Made PL (v. Filou de Muze). Thibeau Spits en Nono vd Withoeve (v. Elvis Ter Putte) eindigden tweede in een proef 1.45m in Kronenberg en Indian Quality (v. I’m Special de Muze) pakte onder Louise Simpson het derde geld in een rubriek 1.40m in Keysoe. In het Hongaarse Babolna tot slot, greep Gabor Szabo Jr plaats drie in een proef over 1.40m in het zadel van Filuchi (v. Filou de Muze).

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van onze nieuwtjes


Back to top