Loading...
Twee op twee voor Navajo in PAVO hengstencompetiti...

Nieuws

Twee op twee voor Navajo in PAVO hengstencompetitie

Azelhof

De combinatie Karline – Navajo lijkt een match made in heaven. In de tweede manche van de PAVO hengstencompetitie bleef het duo, net als in de vorige manche, dubbel foutloos. Het leverde hen een tiende plaats op in het dagklassement en een derde plaats in de voorlopige tussenstand.

Bij de zesjarigen toonde Eames de Hus opnieuw zijn uitzonderlijk potentieel. Zowel in de basisomloop als in de barrage kwam hij zonder fouten door de eindmeet met Walter Lelie.

Foutloze omlopen waren er ook voor Easy Call de Muze Z (v. Elvis Ter Putte) bij de vierjarigen, net als voor zonen van By Ceira d’Ick, El Torreo de Muze, Elvis Ter Putte, Mosito van het Hellehof en Le Blue Diamond van ’t Ruytershof (2). Bij de vijfjarigen eenzelfde resultaat voor liefst drie zonen van Vigo d’Arsouilles en een van Fantomas de Muze

Opglabbeek

Orage Optimus (v. Scendro) en Filippo Tabarini lieten van zich horen in de rubrieken voor vijf- en zesjarigen in Opglabbeek. Ook Laura Stotzem en Oechie K (v. I’m Special de Muze) waren vooraan te vinden. Bij de zevenjarigen was er winst voor Tim Prouvé met Nike Prova (v. Elvis Ter Putte). Ook Henry De Wulf (I’m Very Special Z, v. I’m Special de Muze) deden goede zaken.

In de tweestercompetitie schreef Julien Anquetin een proef 1.45m op zijn naam met Gravity of Greenhill (v. Nabab de Rêve).

Spaanse zon

Onder de Spaanse zon, in Oliva, pakte Margaux Rocuet een zege en een vierde plaats in twee rubrieken 1.40m met Buzz Phole (v. Nabab de Rêve). Voor Kara Chad en Firefly W (v. Nabab de Rêve) was er een tweede plaats op die hoogte. In de GP3* van Oliva was er een knappe derde plaats voor de pas negenjarige Nuance Bleue VDM Z (v. Nabab de Rêve)

Iets verderop, in Valencia, sprong Obelia vd Bisschop (v. Nabab de Rêve) naar een aantal klasseringen in de rubrieken voor zesjarigen met Jackson Reed Stephenson, net als Monks I Am Casall (v. I’m Special de Muze) met Graham Babes.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van onze nieuwtjes


Back to top