Fantomas-dochter aan de top in Wellington

Nieuws

Fantomas-dochter aan de top in Wellington

WEF

In de eerste vijfsterrencompetitie van het jaar op het WEF, maakte de tienjarige Fantomas-dochter Karlin van ’t Vennehof grote indruk. Met Shane Sweetnam sprong ze naar een zevende plaats in de hooggedoteerde GP. Op plaats elf in deze grote prijs, vinden we overigens nog een paard met een link naar Stal de Muze. De moeder van deze Antidote de Mars luistert naar de naam Tilda de Mars en Tilda is dan weer een dochter van Qerly Chin.

In de competitie op tweesterrenniveau waren er knappe ereplaatsen voor Kasper van het Hellehof, halfbroer van onze Mosito van het Hellehof, op niveau 1.45m. Kasper wordt gereden door Cameron Hanley.

Sjarjah

Prima resultaten ook in de Verenigde Arabische Emiraten. Ina van de Nieuwburghoeve (v. Nabab de Rêve) sprong er naar een vijfde plaats in de GP2* met thuisruiter Mohammed Al Kumeiti.

Familie Lambroeck

Florette van het Lambroeck (v. For Pleasure) en haar zoon Kaiser van het Lambroeck (v. Nabab de Rêve) realiseerden een dubbele zege afgelopen weekend. Florette sprong met de Braziliaan Felipo Godinho Marcondes naar een zege en een vierde plaats over 1.45m in het Mexicaanse Leon, terwijl Kaiser met Cassio Rivetti de zege greep in het Amerikaanse Thermal.

Kronenberg

Bij de zevenjarigen in Kronenberg was het opnieuw I’m Specialized Z (v. I’m Special de Muze) die zich prima liet zien. Met Piet Raijmakers Jr. sprong hij zich verscheidene dagen in de prijzen. In de rubrieken voor vijf- en zesjarigen deed Orage Optimus (v. Scendro, Filippo Tabarini) goede zaken, net als halfbroer Omar vd Hunters (v. Scendro, Ivo Biessen) en Nina van de Bleukhoeve Z (v. Nabab de Rêve, Nadieh Plegt).

Spaanse zon

We richten onze blik ook nog even op de verscheidene voorbereidingswedstrijden in het zuiden van Europa. In Valencia (CSI3*) bijvoorbeeld, was er een vierde plaats over 1.45m voor Robin Muhr en Vino Z (v. Vigo d’Arsouilles). Mikael Forsten en Nabab’s Atlanto (v. Nabab de Rêve), halfbroer van Cadeau de Muze, voegden daar een vijfde plaats aan toe over 1.40m. Bij de zesjarigen klasseerde Graham Babes zich tweemaal met Monks I Am Casall (v. I’m Special de Muze) en was er een prima ereplaats voor Mariano Martinez Bastida op Sisse de Tiji Z (v. Scendro).

Ook in Vilamoura werd op driesterrenniveau gesprongen. Dat resulteerde in een vierde plaats voor Piergorgio Bucci en Naiade d’Elsendam Z (v. Nabab de Rêve) in een proef 1.45m. Bij de zesjarigen tot slot, sprong Rogier Linssen zich in de kijker met Jayde (v. Elvis Ter Putte), net als Hugo Tavares met Boomerang vh Waterschoot Z (v. Bamako de Muze).

 

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van onze nieuwtjes


Back to top