Loading...
Jonge Scendro’s laten van zich horen

Nieuws

Jonge Scendro’s laten van zich horen

Scendro

De eerste nazaten uit de eerste grote jaargang (geboren 2014) van Scendro maken stilaan hun opwachting op het internationale toneel. Orage Optimus en Filippo Tabarini bijvoorbeeld, noteerden een aantal nulrondes bij de zesjarigen in het Azelhof. In Valencia was het aan Mariano Martinez Bastida en Sisse de Tiji Z om zich te laten opmerken met drie nulrondes bij de zesjarigen.

Wellington

Knalprestatie ook van de pas tienjarige Fantomas-dochter Karlin van ’t Vennehof in de GP3* van Wellington tijdens de derde week van het WEF. Met Shane Sweetnam sprong de merrie naar een fraaie tweede plaats. Kasper van het Hellehof, halfbroer van onze Mosito van het Hellehof, stond met Cameron Hanley op plaats vijf. Dit duo pakte ook nog een vierde stek in een andere rubriek 1.50m.

Amsterdam

Toupie de la Roque (v. Kannan), een dochter van Walloon de Muze (v. Nabab de Rêve), snelde naar de zege in de GP van Amsterdam met Julien Epaillard. Ze veroverden ook een tweede plaats in een proef 1.45m.

In de wereldbekermanche sprong Gancia de Muze (v. Malito de Rêve) naar plaats vier na een felbetwiste strijd, naar goede gewoonte deed ze dat met Niels Bruynseels.

Lier

De GP van Lier leverde een vijfde plaats op voor Harry Allen en Guinness (v. Nabab de Rêve) en een zevende plaats voor Thibeau Spits met Bellissimo Z (v. Bamako de Muze). Japatero VDM, dochter van onze merrie Derly Chin de Muze, stond op plaats acht. Voor Gaetan Stalpaert en Evelien (v. Nabab de Rêve) was er een vijfde plaats in een proef 1.40m.

In de rubrieken voor zevenjarigen was er een hoofdrol voor Piet Raijmakers Jr. en I’m Specialized (v. I’m Special de Muze). Ook Philippe Le Jeune liet van zich horen met Home Made PL (v. Filou de Muze) en Home Run PL (v. Filou de Muze).

Oliva

In Oliva waren het opnieuw de nazaten van I’m Special de Muze die mooie dingen toonden. Virginie Thonon en Je Maintiendrai maakten gedurende het weekend geen enkele fout bij de zesjarigen. Ook Graham Babes en Monks I Am Casall deden het zonder fouten. Bij de zevenjarigen sprongen Lieven Devos en E-Risingson Z (v. Elvis Ter Putte) eruit, net als Nicola Philippaerts en New Life van het Hellehof (v. Elvis Ter Putte).

Nog in Oliva won Lorenzo De Luca de GP1* met Nuance Blueu VDM Z (v. Nabab de Rêve). Patricia Guery en Margriet de Mariposa (v. Nabab de Rêve) stonden op acht. Margaux Rocuet en Buzz Phole (v. Nabab de Rêve) sprongen naar de tweede plaats in een proef 1.40m. Nicolo Russello en Gentleman (v. Vigo d’Arsouilles) eindigden op drie.

Kronenberg

Tot slot pakten Felix Hassmann en Fixit (v. Nabab de Rêve) een tweede plaats over 1.40m in het Nederlandse Kronenberg.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van onze nieuwtjes


Back to top