Twee keer raak voor El Torreo de Muze in Opglabbee...

Nieuws

Twee keer raak voor El Torreo de Muze in Opglabbeek

2x bingo

Wat een weekend voor onze amper achtjarige hengst El Torreo de Muze (v. Taran de la Pomme). Met de Braziliaan Bernardo Alves kwam hij drie keer aan de start in Opglabbeek en twee keer kwamen hij als winnaar uit de bus, onder meer in de GP (1.50m). Dat belooft voor de toekomst. In een proef over 1.40m was er trouwens nog een vierde plaats voor Casting du Bois Madame (v. Nabab de Rêve) in Opglabbeek.

2x Querlybet

Nog een GP-zege in Moorsele, waar Rik Hemeryck en Tum Play du Jouas (v. Querlybet Hero) met de overwinning aan de haal gingen. Jabab des Valces (v. Nabab de Rêve) en de Franse ruiter Guillaume Foutrier eindigden derde in een proef 1.45m. Ook in Sankt Gallen was er een hoofdrol weggelegd voor een nakomeling van Querlybet Hero, namelijk Eros. Met Olivier Robert in het zadel eindigde Eros vijfde in de GP en won hij met Frankrijk de landenwedstrijd.

2x Cordula de Laubry

In Lissabon liet Fantomas de Muze (v. Sandro Boy) alweer goede dingen zien, net als zijn halfbroer Igor de Muze (v. Tinka’s Boy). In de GP (1.60m) werden ze respectievelijk zevende en vijfde met Karline De Brabander en Marco Viviani. Fantomas werd bovendien ook nog tweede in de Nations Cup met het Belgische team. De nafok van Cordula de Laubry (v. For Pleasure) bevestigt dus opnieuw.

2x Fidux

Onder de Franse palmbomen in St. Tropez vond de zesde manche van de GCT plaats, met opnieuw een hoofdrol voor een aantal gevestigde waarden. Eduardo Alvarez Aznar en Fidux (v. Malito de Rêve) voegden een niveau overwinning toe aan hun palmares. Hun tweede GCT-zege al dit jaar. Zinius (v. Nabab de Rêve) werd door Harrie Smolders vakkundig naar een tweede plaats gepiloteerd in een rubriek 1.50m. In de GP ten slotte was er een zesde plaats voor Gancia de Muze (v. Malito de Rêve, Niels Bruynseels) en een tiende plaats voor Fair Light van ’t Heike (v. Vigo d’Arsouilles, Alberto Zorzi). In Tubbergen was er nog een mooie zevende plaats voor Navarone Z (v. Nabab de Rêve) en Gerben Morsink in de Grote Prijs.

2x Memphis

Bij de jonge paarden in Moorsele liet Memphis van de Vaart (v. Elvis ter Putte) zich opmerken met overwinningen. Ook I Am Elvis (v. Elvis ter Putte), Nabiba Z (v. Nabab de Rêve) en Morfine de Muze (v. Nabab de Rêve) imponeerden met een nulronde.

2x Malito

In Opglabbeek waren het dan weer de nakomelingen van Malito de Rêve die in het oog sprongen. Bij de zesjarigen ging het om Maximus die een zevende plaats realiseerde. Een categorie hoger was het Loukas de la Noue die drie dagen lang alle balken in de lepels liet. Ook Mimi de Laubry (v. Elvis ter Putte) liet mooie dingen zien.

1x Fantomas

Malibu van de Withoeve (v. Fantomas de Muze) is de naam van de zesjarige hengst die afgelopen weekend in het zuiderse Athene zijn kunnen liet zien. Met Dimitri Natsis klasseerde hij zich als vierde in zijn leeftijdscategorie.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van onze nieuwtjes


Back to top