Kaiser van het Lambroeck heeft een aardje naar zij...

Nieuws

Kaiser van het Lambroeck heeft een aardje naar zijn vaartje

CSI Rome

Vorig jaar sprong Kaiser van het Lambroeck al naar de finale op het wereldkampioenschap voor zevenjarigen in Lanaken, eerder dit jaar was er al een derde plaats in het 1.50m in Samorin en nu bevestigt de voshengst opnieuw zijn kwaliteiten. In Rome realiseerde hij een derde en een vijfde plek over 1.45m met zijn Braziliaanse ruiter Cassio Rivetti. De pas achtjarige Kaiser lijkt dus helemaal in de voetsporen te gaan treden van zijn illustere vader Nabab de Rêve.

Nog in Rome sprong Inca Boy van ’t Vianahof (v. Diamant de Semilly), halfbroer van onze Navajo van ’t Vianahof (v. Vagabond de la Pomme) naar de derde plaats in de Rolex Grand Prix. In de Nations Cup was het Dalila de la Pomme (v. Taran de la Pomme) die Zweden aan een vierde plaats hielp met Evelina Tovek.

Nabab de Rêve en Vigo d’Arsouilles

In het wekelijkse blokje topresultaten van nakomelingen van Nabab de Rêve en zijn zoon Vigo d’Arsouilles kunnen we deze week de negende plaats noteren van Biarritz des Hauts Droits (v. Nabab de Rêve) met Kelly Vandousselaere in de GP van Bonheiden. Datzelfde duo pakte eerder ook al een vijfde plaats over 1.45m. In die laatste proef ging de tweede plaats naar Just Energie (v. Nabab de Rêve) en Vincent Lambrecht. Just Energie eindigde ook nog eens vijfde over 1.40m. Over dezelfde hoogte was er nog een zege voor Kuanto (v. Vigo d'Arsouilles) en Dayro Arroyave. Nog in Bonheiden maakte Nabeau van het Migroveld Z (v. Nabab de Rêve) het mooie weer bij de zevenjarigen met een eerste en een vijfde plek.

Net over de grens, in het Franse Reims, viel er nog een prima prestaties te noteren van Fabuleuse des Sequoïas (v. Nabab de Rêve) in de rubrieken voor zevenjarigen

Jong geweld

Nog iets verderop, in Bourg-en-Bresse, blijft ook Le Coultre de Muze (v. Presley Boy) het goed doen. Met Philippe Rozier plaatste de hengst zich als derde bij de zevenjarigen.

In het Oostenrijkse Ranshofen tot slot, waren het de nakomelingen van I'm Special de Muze die zich lieten opmerken. Bij de vijfjarigen ging het om I'm Number One Z, bij de zesjarigen over Irife Rose Z.

STX Cyclus

Eveneens nog in volle ontwikkeling zijn de talenten in de STX Cyclus. Bij de vierjarigen was er nog maar eens een nulronde voor Oilily de Muze (v. Vigo d’Arsouilles, gereden door Brent Van Damme). Bij de vijfjarigen kwamen de foutloze rondes op naam van Nasty Girl de Muze (v. Darco, gereden door Helena Embo), Neptune de Muze (v. Cadeau de Muze, gereden door Katrijn Van Hoecke) en onze goedgekeurde hengst Negredo de Muze (v. Elvis ter Putte, gereden door Karline De Brabander).

Tegen de klok bij de zesjarigen ten slotte was er een dubbele nulronde voor Niagara de Muze Z (v. Nabab de Rêve, gereden door Sidney Eras) en Music de Muze (v. Diamant de Semilly, gereden door Tom Verduyn). Vier strafpunten in de barrage waren er voor Next Flip de Muze Z (v. Nabab de Rêve, gereden door Katrijn Van Hoecke) en Esperanza de Muze Z (v. Elvis ter Putte, gereden door Esther Schelfaut).

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van onze nieuwtjes


Back to top