Top 10 voor Mosito in GP2* Bonheiden

Nieuws

Top 10 voor Mosito in GP2* Bonheiden

Vakwerk van Bernardo Alves en Mosito van het Hellehof bij hun eerste GP2*. Met enkel een strafpunt voor tijdsoverschrijding, klasseerden ze zich fraai als zevende.

Verder waren er in Bonheiden ook een heel aantal jonge paarden die zich in de kijker sprongen. Bij de zevenjarigen imponeerden I’am PP Z (v. I’m Special de Muze, Piet Raijmakers Jr.), In and Out DB (v. Elvis Ter Putte, Rodrigo Bass), Brin d’Or de Haute Melen Z (v. Bamako de Muze, Georges Trulemans) en Odin van ’t Merelsnest (v. Vigo d’Arsouilles, Charlotte Lutz). In de rubrieken voor zesjarigen ging het om Jadore D.B. (v. Vigo d’Arsouilles, Rodrigo Bass), Nelly de Jolie Z (v. Nabab de Rêve, Stefanie Saperstein), Kathleen W (v. Vigo d’Arsouilles, Hessel Hoekstra), Palmiro de Muze (v. Denzel van ‘t Meulenhof, Tatiana Troiani) en Fortune R Z (v. Fantomas de Muze, Roy Van Beek). Bij de vijfjarigen tot slot, noteerden we een of meer foutloze rondes voor Quebec Odeveld (v. I’m Special de Muze, Caroline De Laet) en Quelmek de Muze (v. El Torreo de Muze, Bart Anthonissen).

Knokke Hippique

In de Rolex GP (5*) van Knokke snelde Lillie Keenan naar de vijfde plaats op Fasther (v. Vigo d’Arsouilles). Kasper van het Hellehof, halfbroer van Mosito, stond op plaats acht. Nog in de vijfsterrenrubrieken noteerden we een vijfde plaats voor Kevin Staut op Doha de Riverland (v. Nabab de Rêve) in een proef 1.40m en een vierde plaats voor Karel Cox op Esteluna CL Z (v. Elvis Ter Putte) in een proef 1.45m.

In de GP3* piloteerde Charlotte Bettendorf haar Nababette Z (v. Nabab de Rêve) naar de tiende stek. Dit duo won eerder al een rubriek 1.45m. Jérôme Guery en Nestor de Mariposa (v. Elvis Ter Putte) gristen nog een vierde plaats mee in een proef 1.40m.

Een hele waslijst aan goede resultaten ook in de jonge paardenrubrieken in Knokke. Zo eindigde I’m Fancy VDM Z (v. I’m Special de Muze) tweede in de GP voor zesjarigen onder Kendra Claricia Brinkop. Pepperoni van ’t Meulenhof (v. Bamako de Muze) eindigde als derde met Francisco José Mesquita Musa.

Bij de zevenjarigen noteerden we een of meerdere nulrondes voor Orchidee van Dorperheide (v. Elvis Ter Putte, Anthony Philippaerts), Oeli ‘R’ (v. Denzel van ’t Meulenhof, Alessandra Reich), Funky Fred vh Marienshof Z (v. Fantomas de Muze, Gudrun Patteet), Origi Horta (v. Kasanova de la Pomme, Kendra Claricia Brinkop), Sensei Z (v. Scendro, Axel Vandoorne), Scarlina de Tiji (v. Scendro, Niels Bruynseels) en Oline vd Bisschop (v. Scendro, Camille Demolie).

GCT/GCL Parijs

In de GP1*, georganiseerd in het kader van de GCT/GCL in Parijs, pakte Emma Bodier de tiende plaats op Uraeus Blanc HDC (v. Nabab de Rêve). Deze combinatie won eerder al een proef 1.40m.

Montefalco & San Giovanni in Marignano

Tot slot passeren we nog in de laars van Europa. Zowel in Montefalco als in San Giovanni in Marignano konden we nog een aantal prima prestaties noteren in de rubrieken voor jonge paarden. Bij de vijfjarigen ging het om Nausicaa della Boheme (v. Malito de Rêve, Andrea Scianaro), Bianca Del Rilate (v. Vigo d’Arsouilles, Giuseppe Felici), Qatar JW van ’t Meulenhof (v. Vigo d’Arsouilles, Christian Fioravanti) en George De redel (v. Vigo d’Arsouilles, Simone Zampolini). Een leeftijdscategorie hoger kwamen de goede resultaten van Pink vd Bisschop (v. Vigo d’Arsouilles, Andrea Scianaro) en Pelle ‘T’ (v. Kasanova de la Pomme, Mariano Ossa).

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van onze nieuwtjes


Back to top