Drie keer Cordula de Laubry

Nieuws

Drie keer Cordula de Laubry

Op het CSI3* in Pinneberg heeft Lector vd Bisschop, zoon van Bamako en Cordula de Laubry, knap zich als derde geplaatst in de hoofdrubriek op zaterdag met Koen Vereecke. Vereecke had ook nog L’Esmeralda van ’t Meulenhof (v. Nabab de Rêve) bij waarmee hij twee keer derde werd in een proef 1.40m.

Rotterdam

In de GP5* van Rotterdam noteerden we een dubbele nulronde en een knappe zevende plaats voor Ioli Mytilineou op Levis de Muze (v. Elvis Ter Putte) en een achtste plaats voor Gerben Morsink op Navarone Z (v. Nabab de Rêve). Nog in Rotterdam sprong Piergorgio Bucci naar plek drie in het 1.55m met Naiade d’Elsendam Z (v. Nabab de Rêve). Voor Jorden van de Kruishoeve (v. Nabab de Rêve), halfbroer van Lector en Fantomas, waren er ereplaatsen in twee rubrieken 1.40m onder het zadel van Maikel van der Vleuten. Ook Forlan van de Sprengenberg (v. Nabab de Rêve) kon zich op dezelfde hoogte klasseren onder Wout Jan van der Schans.

Windsor

Ook in Windsor werd er op vijfsterrenniveau gesprongen. Dat leverde een vijfde plaats op voor Nuance Blueu VDM Z (v. Nabab de Rêve) en Lorenzo De Luca in de GP. Verder noteerden we nog een tweede plaats voor Lillie Keenan en Fasther (v. Vigo d’Arsouilles) in een proef 1.55m en een tweede plaats in het 1.50m voor Lorenzo De Luca en Malissa de Muze (v. Vigo d’Arsouilles), niet alleen de halfzus van Lector, Fantomas en Jorden van de Kruishoeve, maar ook de moeder van onze pas goedgekeurde Sambucci de Muze.

Monaco

De GCT/GCL-manche in Monaco was een kolfje naar de hand van Gilles Thomas en Feromas van Beek Z (v. Fantomas de Muze). Het duo scoorde een tweede plaats in een proef 1.45m en een derde plaats in een proef 1.50m. Die laatste rubriek werd overigens gewonnen door James Wilson op ons fokproduct Imagine de Muze (v. Nabab de Rêve).

St. Tropez

Op het CSI4* in St. Tropez hadden we eveneens een fokproduct aan het feest. Philippe Rozier piloteerde Le Coultre de Muze (v. Presley Boy) naar een vierde plaats in een proef 1.45m en naar een achtste plaats in de GP (1.55m). Eveneens in St. Tropez, sprong Giulia Martinengo Marquet naar de derde stek in een rubriek 1.40m met Jotage B (v. Denzel van ’t Meulenhof).

Knokke

Over naar Knokke dan, waar Therese Søhol Henriksen derde eindigde in het 1.45m met Ninja JW van de Moerhoeve (v. Elvis Ter Putte). In de GP voor zevenjarigen sprong Kendra Claricia Brinkop naar de tweede plaats met Origi Horta (v. Kasanova de la Pomme). Niels Bruynseels en Scarlina de Tiji (v. Scendro) sloten aan op de derde plek. Bij de zesjarigen was er een derde plaats voor Joe Clee en Camila 111 (v. Fantomas de Muze) en bij de vijfjarigen een vijfde plaats voor Astrid Rooms en Queen B van ’t Paradijs (v. Elvis Ter Putte).

Kronenberg

Tristan Guisson en Naturelle vh Legitahof Z (v. Nabab de Rêve) pakten het zilver in de GP2* van Kronenberg. Deze combinatie werd eerder ook al derde in een proef 1.45m. Alexander Butler en Gaston d’Ecaussinnes (v. Malito de Rêve) werden dan weer tweede in een rubriek 1.40m.

Overige

In het Portugese Vilamoura won Lanzarote de Muze (v. Clinton) een proef 1.40m en werd vijfde in de GP onder Francisco Rocha. Voor Angel Niagolov en Mozart van ’t Heike (v. Nabab de Rêve) was er een vijfde plaats over 1.40m in het Hongaarse Szilvásvárad. Romain Duguet en Hunger Games du Champ du Bois (v. Elvis Ter Putte) tot slot, werden vijfde over diezelfde hoogte in Royan.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van onze nieuwtjes


Back to top