Scendro levert GP-winnaar

Nieuws

Scendro levert GP-winnaar

De pas negenjarige Seducteur d’Hyrencourt (v. Scendro) won de GP2* in Kronenberg onder het zadel van Jelmer Hoekstra. Nixon van ’t Meulenhof (v. Denzel van ’t Meulenhof) en Jos Verlooy stonden op vier. Verder in de top tien van deze grote prijs zagen we ook nog Emir du Coeur des Collines (v. Elvis Ter Putte, Maurice Van Roosbroeck) en Minute Man (ex-O’Neill van ’t Eigenlo, v. Vigo d’Arsouilles, Willem Greve).

In de verschillende 1.40m-rubrieken noteerden we ereplaatsen voor Kathrin Müller met Vegas 62 (v. Vigo d’Arsouilles) en Dimme d’Haese met Next Funky de Muze (v. Elvis Ter Putte).

Valkenswaard

Brooklyn Heights (ex-Jorden van de Kruishoeve, v. Nabab de Rêve) snelde naar de zege in een 1.50m-rubriek op de GCT/GCL in Valkenswaard onder het zadel van Denis Lynch. In de tweesterrenrubrieken greep Jérôme Guery een tweede plek op Great Britain V (v. Nabab de Rêve) in de GP.

Rockwood

Ook in Canada werd er op vijfsterrenniveau gesprongen. Jessica Mendoza en I-Cap CL Z (v. I’m Special de Muze) werden er vijf in het 1.50m. De GP2* leverde een vijfde plaats op voor Alison Robitaille op Jikke-Cara (v. Denzel van ’t Meulenhof) en een zesde plaats voor Paul O’Shea op Oilily van ’t Eigenlo (v. Vigo d’Arsouilles).

Overige

Mathieu Billot en Villas Z (v. Vigo d’Arsouilles) verzorgden de show in Deauville met een negende plaats in de GP2*. Alice Laine en Emerald Sitte (v. Nabab de Rêve) wonnen een proef 1.40m. In het Poolse Baborowko tot slot, snelde Julia Jaglarz naar de vierde plaats in de GP op Groenaannemer vd Lentamel (v. Nabab de Rêve).

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van onze nieuwtjes


Back to top