Let's go, Vigo

Nieuws

Let's go, Vigo

Met de Europese Kampioenschappen in Milaan op de agenda, zijn de uitslagen van afgelopen weekend misschien wat ondergesneeuwd geraakt, maar geen nood. Dit bulletin zet alles nog eens netjes op een rijtje.

Stephex Masters

In de GP3* van de Stephex Masters noteerden we een fraaie zesde plaats voor Ioli Mytilineou en Levis de Muze (v. Elvis Ter Putte). Ook Gilles Thomas scoorde in het CSI3* met Feromas van Beek Z (v. Fantomas de Muze). Petronella Andersson en Ollister du Lys (v. Scendro) waren goed voor een derde plaats in de openingsrubriek van het vijfsterrenconcours. In de GP2* sprong Matheus Ferreira Gomes Correa naar de derde plaats in het zadel van I.Denzel v.h. Meulenhof (v. Denzel van ’t Meulenhof). Evan Coluccio en Owen van den Blauwaert (v. Fantomas de Muze) wonnen op hun beurt een rubriek 1.40m. In de jeugdrubrieken greep Josephine Lepage de vijfde plaats met Copain de Muze (v. Bamako de Muze).

Bonheiden

Gert Jan Bruggink en Vigalio SHO Z (v. Vigo d’Arsouilles) sprongen naar de tweede plaats in de GP2* van Bonheiden. Vigo’s Flip de Muze (v. Vigo d’Arsouilles) en Bernardo Alves scoorden dan weer een nieuwe topklassering in een 1.40m-rubriek. Ze eindigden tweede. Ook Francisco Rocha en Lanzarote de Muze scoorden op niveau 1.40m met een vierde plek.

Münster

Veel goede resultaten ook op het CSI4* in Münster. Lucas Porter en Vigakata (v. Vigo d’Arsouilles) lieten van zich horen met een vierde plaats in een 1.50m-rubriek. Eenzelfde resultaat was er voor Alexis Goulet en Nikias Ligie V.V. (v. I’m Special de Muze). Rupert Carl Winkelmann sprong naar de vierde plaats in een proef 1.45m met Omar van de Hunters (v. Scendro) en eindigde daarmee vlak voor Lucas Porter en Vigakata. Alexis Goulet en Nikias Ligie V.V. werden ook nog vierde over 1.40m.

Overige

Luiz Gustavo Vinhaes Ferreira snelde naar de winst in een 1.45m-rubriek op het CSI5* in Sao Paulo met Mircana des Flanders (v. Malito de Rêve). In het Spaanse Gijon was er een vierde plek voor Ivan Serrano Saez en Ermione du Val Jouen (v. Vigo d’Arsouilles). Philine Widmayer en Bellisima Ter Wilgen Z (v. Bamako de Muze) werden derde in de GP1* van Lastrup. Op het jeugdconcours in het Zwitserse Dielsdorf tot slot, was er een vierde plaats voor Joana Schildknecht en Napoleon C (v. Vigo d’Arsouilles) in de GP voor Young Riders.

Voelt u het nog kriebelen om dit jaar een veulentje te fokken na het lezen van al deze resultaten? Geen nood, bij Stal de Muze kan u nog tot eind september terecht. Alle hengsten blijven met vers sperma beschikbaar, behalve wanneer ze op concours zijn uiteraard. Dekgeld is pas verschuldigd bij drachtigheid. Aarzel niet om met ons contact op te nemen voor verdere inlichtingen.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van onze nieuwtjes


Back to top