Denzel levert EK-medaillewinnaar

Nieuws

Denzel levert EK-medaillewinnaar

Op het EK in Milaan sprong het Oostenrijkse team naar de bronzen medaille. Dat had het onder meer te danken aan de bijdragen van Alessandra Reich en Oeli ‘R’, een pas negenjarige zoon van Denzel van ’t Meulenhof. In de nevenrubrieken noteerden we nog een vijfde plaats voor Camilla Bosio en Hervesther (v. Elvis Ter Putte) over 1.45m.

Bridgehampton

Jessica Springsteen en Don Juan van de Donkhoeve (v. Bamako de Muze) tekenden voor de vierde plaats in een 1.60m-proef op het CSI5* in Bridgehampton. In de GP2* was de winst voor Nayel Nassar met El Conde (v. Filou de Muze). Eerder werd dit duo ook al vierde in de kwalificatie.

Fontainebleau

Op de Franse kampioenschappen voor jonge paarden in Fontainebleau sprong Tapis Plain vd Lentamel (v. Kasanova de la Pomme) naar de zege in het kampioenschap voor vierjarigen (“Cycle Classique Autres Stud-Books”) onder het zadel van Christophe Muller. Bij de zesjarigen was er een derde plek voor Nicolas Layec en Heric de Couepeur (v. Vigo d’Arsouilles).

In het kampioenschap voor Frans gefokte paarden leverde Scendro met Idylle de Vesquerie (Jérome Coulombier) een zilveren medaillewinnaar bij de vijfjarigen. Hoptum de l’Abbaye (v. Malito de Rêve) sprong naar de vijfde plaats bij de zesjarige ruinen onder Jean Marc Le Guennec. Hugo Breul en Hiedi AS (v. Vigo d’Arsouilles) werden negende bij de zesjarige merries.

In de Cycle Libre bij de vijfjarigen was er een tweede plek voor Spirou de l’Othain Z (v. Scendro) en Marine Serpaggi.

Overige

Bernardo Alves en Vigo’s Flip de Muze Z (v. Vigo d’Arsouilles) toonden hun klasse met een tweede plek in het 1.45m in Lier. In de GP2* van Del Mar was er een zevende plaats voor Matt Archer op Luigi vd Bisschop (v. Bamako de Muze). Kaitlin Campbell en Kaiser van het Lambroeck (v. Nabab de Rêve) eindigden tiende. Augustin Covarrubias snelde naar de tweede plek in een 1.40m-proef in het Mexicaanse Guadalajara met Full Option du Borget (v. Vigo d’Arsouilles). Op het CSI2* in Exloo tot slot, was er een vijfde plaats voor Pieter Jan de Visser op Bamaday Z (v. Bamako de Muze).

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van onze nieuwtjes


Back to top