Loading...
Van jonge hengst tot wereldkampioen

Nieuws

Van jonge hengst tot wereldkampioen

Wie kent ze niet: Emerald van 't Ruytershof, Vagabond de la Pomme, Glock's London, Quasimodo van de Molendreef, Kashmir van 't Schuttershof, Nabab de Rêve en ga zo maar door. Wat hebben al deze hengsten gemeen? Juist, ze zijn ontdekt en/of hebben ooit ter dekking gestaan bij Stal de Muze.

Ondertussen zijn de voornoemde boegbeelden niet langer bij ons te bewonderen, maar hebben een aantal opkomende (en iets meer gevestigde waarden) hun plaats ingenomen in de Sint-Niklase stallen. Denk maar aan Vigo d'Arsouilles, Bamako de Muze, Querlybet Hero, Elvis ter Putte, Taran de la Pomme, Scendro en Malito de Rêve.

Het verhaal van Stal de Muze stopt daar evenwel niet. Een nagelnieuwe generatie staat al te popelen om hun plaats op te eisen in het pantheon der topverervers en zo in de voetsporen te treden van hun illustere voorgangers. Onder meer Matisse de Mariposa, Eames de Hus, Navajo van 't Vianahof, Mosito van het Hellehof, Lector vd Bisschop en onze meest recente aanwinsten Panthero van de Vogelzang, Perseus de Muze, Cuba Libre de Muze en Pegasus van 't Ruytershof zijn uitermate getalenteerd en willen zich dan ook graag aan het fokkersoog tonen.

Daarom nodigt Stal de Muze jullie graag uit om op 28 mei in QC Stables de capaciteiten van deze youngsters met eigen ogen te beoordelen. Het belooft een fijn programma te worden waarbij alle jonge hengsten ruim aan bod zullen komen zodat iedereen een prima inschatting kan maken. Aanvang om 19u.

Reserveer dus alvast 28 mei in jullie agenda en schrijf je vervolgens vliegensvlug in via info@jorisdebrabander.be (inschrijven is gratis, maar wel verplicht). Tot dan!

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van onze nieuwtjes


Back to top