Prima start van de Cyclus

Nieuws

Prima start van de Cyclus

De eerste manche van de STX Cyclus, jaargang 2024, is volop bezig in het Azelhof met meteen prima resultaten voor onze jonge hengsten. Bij de vierjarigen tekende Ultra Flip de Muze voor een nulrondje onder het zadel van Karline. Bij de vijfjarigen deden zowel True Colors de la Linière als Tellini van ’t Ruytershof het foutloos met Yarno Geeroms.

St. Tropez

In St. Tropez schitterde twee van onze fokproducten. Le Coultre de Muze (v. Presley Boy) snelde naar een vierde plaats in de GP3* onder Philippe Rozier. De pas achtjarige Qoup de Coeur de Muze, uit de eerste jaargang van Mosito van het Hellehof, werd tweede in een 1.45m-rubriek met Megane Moissonnier. In de GP2* snelde Michael G. Duffy naar de achtste plek in het zadel van de achtjarige Velvet Underground 4 (v. Vigo d’Arsouilles). Tina Lund en Ionesco Sitte (v. Scendro) wonnen een proef 1.45m en werden vijfde in een rubriek 1.40m. Nog in de 1.40m-proeven waren er zeges en/of ereplaatsen voor Megane Moissonnier op Fein Lotta DK (v. By Cera d’Ick) en Nicolas Delmotte op Kalippo van de Wolfsakker (v. Denzel van ’t Meulenhof).

Wellington

Mark Bluman lijkt een nieuwe troef te hebben gevonden in de achtjarige S&L Gliludium Riverland (v. Vigo d’Arsouilles). In Wellington eindigden ze tweede en vierde in twee 1.45m-rubrieken.

Arezzo

Ippolito (v. I’m Special de Muze) werd derde in een rankingproef op het CSI3* in Arezzo met Mathias Nørheden Johansen in het zadel. Fanny Skalli en Pepita de Muze (v. Gemini xx) grepen de vijfde plek over 1.40m.

Le Mans

De winst in de GP2* van Le Mans ging naar Nicolas Layec en Fee de Caryan (v. Vigo d’Arsouilles), nadat dit duo eerder al derde eindigde in een rankingproef. Romain Duguet sloot aan op de vijfde plaats in het zadel van Hunger Games du Champ du Bois (v. Elvis Ter Putte). Yoann Le Vot en Funny Girl DK (v. By Cera d’Ick) werden achtste. In een 1.40m-proef pakte Romain Moresve de derde plek met Eup And Go Du Lavoir (v. Vigo d’Arsouilles).

Lier

Thomas De Wit en zijn eigen fokproduct Ecuador DW Z (v. El Torreo de Muze) tot slot, snelden naar de zevende plek in de GP2* van Lier.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van onze nieuwtjes


Back to top