Nieuwe Bamako’s duiken op aan de top

Nieuws

Nieuwe Bamako’s duiken op aan de top

Met een tweede plaats in de listige en lastige GP5* in Ocala heeft Albführen Iashin Sitte (v. Bamako de Muze) definitief de stap naar het hoogste niveau gezet. In Wellington sprong de negenjarige Portobella van de Fruitkorf (v. Bamako de Muze) naar de vierde plek in de WEF Challenge Cup over 1.55m met Emilie Conter. In diezelfde proef stond Carlos Hank Guerreiro op plaats twee met H5 Ganesh Hero Z (v. Gemini xx).

Interessant was ook de prestatie van Ninja JW van de Moerhoeve (v. Elvis Ter Putte) in de GP4* van Wellington. Onder Sloane Coles werd deze merrie zevende. Ninja JW is nauw verwant aan onze nieuwe troef Vinardo de Muze. Olympia van het Eikenhof (v. Elvis Ter Putte) snelde naar de derde plek in een 1.50m-rubriek met Abigail Mc Ardle.

Lier

Koen en Oilily de Muze (v. Vigo d’Arsouilles) verkeerden in prima vorm op het CSI2* in Lier. Ze werden derde in een rankingproef en achtste in de GP. Jos Verlooy en Nixon van ’t Meulenhof (v. Denzel van ’t Meulenhof) eindigden vierde in diezelfde grote prijs. Verder noteerden we op niveau 1.45m ereplaatsen voor Ipsthar (v. Denzel van ’t Meulenhof, Bas Moerings) en Nabeau van het Migroveld Z (v. Nabab de Rêve, Evelyne Putters). Over 1.40m stonden Elisa Pietteur (Nirvana de la Pomme, v. Elvis Ter Putte), Kevin Jochems (Looks Good de Liebri Z, v. Lector vd Bisschop) en Mathieu Billot (Villas Z, v. Vigo d’Arsouilles) vooraan.

Vejer de la Frontera

In de GP4* van Vejer de la Frontera greep Pedro Veniss de zesde plek met Nimrod de Muze Z (v. Nabab de Rêve). In een rankingproef eindigde Olivier Philippaerts vijfde op Poppemieke JW van de Moerhoeve (v. Vigo d’Arsouilles). Eduardo Alvarez Aznar won een rubriek 1.45m in het zadel van Qevita vd Bisschop (v. Vigo d’Arsouilles). BP Limitless (v. Elvis Ter Putte) was goed voor de vierde plek over dezelfde hoogte onder Niamh McEvoy. In een 1.40m-proef snelde Ben Walker naar plaats drie met Melvin vd Bisschop (v. Elvis Ter Putte).

St. Tropez

Opnieuw een glansprestatie van Alexa Ferrer en Naiade d’Elsendam Z (v. Nabab de Rêve). Ditmaal werden ze zesde in de GP3* van St. Tropez. Pénélope Leprevost en Bingo del Tondou (v. Vigo d’Arsouilles) werden achtste. In een 1.50m-rubriek legde Lorenzo De Luca beslag op de tweede plaats met Presence Bleue VDM (v. Vigo d’Arsouilles). In de tweesterrenrubrieken was er een dichte klassering voor Melanie Cloarec en Nora De Mariposa (v. Elvis Ter Putte).

Oliva

Graham Babes won een rubriek 1.40m in Oliva op Monks I Am Casall (v. I’m Special de Muze). In diezelfde rubriek stond Stephi de Boer als vijfde opgesteld met Loverboy B (v. Elvis Ter Putte). Andres Vereecke en onze Cuba Libre de Muze Z (v. Cornet Obolensky) waren goed voor twee foutloze rondes in het 1.40m.

Busto Arsizio

Matteo Checchi en Navira (v. Nabab de Rêve) waren uitblinkers op het CSI3* in Busto Arsizio. Ze wonnen werden tweede in de GP. In die GP werd Harm Lahde vierde in het zadel van Echo van Spalbeek Z (v. Elvis Ter Putte). Adelaide Lautie en Ginevra de la Cense (v. Vigo d’Arsouilles) pakten nog een vijfde plaats in een 1.40m-rubriek.

Overige

In de GP2* van Myakka City legde Juan Pablo Gnecco beslag op de vierde plaats met Habab-W (v. Nabab de Rêve). Andrea Herck tot slot, won een 1.40m-proef in Samorin met Kalvarie van de Zelm (v. Nabab de Rêve).

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van onze nieuwtjes


Back to top