Kampioen Vegas!

Nieuws

Kampioen Vegas!

Een succesvol keuringsseizoen werd vorige week bekroond met de kampioenstitel voor ons eigen fokproduct Vegas de Muze op de AES hengstenkeuring in Schijndel. Vegas is een product uit de eerste jaargang van Quickly v/d Kruishoeve. Zijn moeder Savannah de Muze is een dochter van Emerald. De derde moeder van deze hengst is H&M Butterfly Flip.

Verder werden ook Heart To Heart MVD (v. Heartbreaker) en Vanilla Ice de Tamise (v. Kasanova de la Pomme) gekeurd. Je leest er binnenkort alles over in de Gazette de Muze.

Parijs

Nog maar eens een overwinning voor Olga van de Kruishoeve (v. El Torreo de Muze). Op het CSI5* in Parijs won ze een proef 1.50m tegen de klok met Simon Delestre. Philippe Rozier en Le Coultre de Muze (Presley Boy x Genève de Muze) pakten de tweede plek.

Wellington

I-Cap CL Z (v. I’m Special de Muze) blijft prima presteren onder het zadel van Jessica Mendoza. In Wellington werden ze afgelopen week zesde in de GP4*. Bellissimo Z (v. Bamako de Muze) tekende voor plaats drie over 1.40m met Ashley Vogel.

Vejer de la Frontera

Pedro Veniss en Nimrod de Muze Z (v. Nabab de Rêve) pakten de tweede plaats in de GP4* van Vejer de la Frontera, nadat ze eerder ook al vijfde eindigden in een 1.50m-rubriek. Duarte Seabra sloot aan op plaats zes met Van Halen Z (v. Vigo d’Arsouilles). In een 1.40m-proef pakte Ben Walker de zege in het zadel van Melvin vd Bisschop (v. Elvis Ter Putte). Diezelfde rubriek leverde een vijfde plaats op voor Juan Riva Gil en Victoria d’Argent (v. Nabab de Rêve).

Oliva

In Oliva snelde Hilmar Meyer naar een topklassering in de GP3* met Orion Ter Doorn (v. Elvis Ter Putte). Erika Lickhammer-Van Helmond werd tiende in het zadel van I’m a Dancer (v. Denzel van ’t Meulenhof). In een 1.40m-proef was er een tweede plek voor Graham Babes en Monks I Am Casall (v. I’m Special de Muze).

Lier

Jos Verlooy en Origi (v. Vigo d’Arsouilles) legden beslag op de tiende plaats in de GP2* van Lier.  Mathieu Billot won een proef 1.45m in het zadel van Lord de Muze (v. Nabab de Rêve), halfbroer van onder meer Lector vd Bisschop. In een rubriek 1.40m greep Dimme d’Haese de derde plek met Next Funky de Muze (v. Elvis Ter Putte).

Italia

Meerdere internationale wedstrijden in de laars van Europa leverden mooie resultaten op. Zo eindigden Emiliano Liberati en Aruba Island (v. Vigo d’Arsouilles) tiende in de GP3* van Gorla Minore. In Arezzo was er winst voor Giacomo Casadei op Marbella du Chabli (v. Elvis Ter Putte) over 1.40m. In Bedizzole versierde Kathrin Müller plaats twee in een 1.40m-rubriek met Vegas 62 (v. Vigo d’Arsouilles).

Overige

Op het CSI4* in Ocala greep Lucas Porter de derde plaats in een 1.55m-rubriek met Vigakata (v. Vigo d’Arsouilles). Even verderop, in het Mexicaanse Coapexpan, was er tiende plek voor Agustin Covarrubias en Full Option du Borget (v. Vigo d’Arsouilles) in de GP2*.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van onze nieuwtjes


Back to top