Kasanova start buitenseizoen goed

Nieuws

Kasanova start buitenseizoen goed

In Opglabbeek zijn Koen en Kasanova de la Pomme afgelopen week goed begonnen aan hun wedstrijdseizoen. In de GP2* werden ze met een strafpunt tijdsoverschrijding meteen twaalfde. Koen pakte ook nog enkele klasseringen in het zadel van Istina Esqui (v. I’m Special de Muze).

Verder noteerden we een tweede plaats voor Petronella Andersson en Ollister du Lys (v. Scendro) in het 1.45m. Op niveau 1.40m waren er zeges of ereplaatsen voor Graham Babes (Monks I Am Casall, v. I’m Special de Muze) en Petra Heikkinen (Oechie K, v. I’m Special de Muze).

Oliva

Alexander Butler liet zich opmerken met de negenjarige Peanuts Horta (v. Kasanova de la Pomme) in Oliva. Ze starten in drie rubrieken 1.40m-1.45m en eindigden drie keer in de top vijf. Pål Flam snelde naar de vijfde plaats in een 1.50m-rubriek en een vierde plaats in een 1.45m-proef in het zadel van Mega Special DC (v. I’m Special de Muze). Eveneens over 1.40m pakte Natalia Czernik de vierde plaats met More Than Special MG (v. I’m Special de Muze).

St. Tropez

E Jasmin du Maquis Z (v. Elvis Ter Putte) was onder Dayro Arroyave goed voor de vijfde plaats in een 1.50m-proef in St. Tropez. In de 1.40m-rubrieken waren er klasseringen voor Nicolas Deseuzes op Five Clairbois (v. Vigo d’Arsouilles) en Logan Fiechter op Optima vd Bisschop (v. Denzel van ’t Meulenhof).

Chard

Op het CSI2* in het Engelse Chard sprong William Whitaker naar de vijfde plek in een 1.40m-proef met Active Spirit (ex-Plathina van ’t Ruytershof, v. Vigo d’Arsouilles). Voor Gemma Stevens en Envoy Merelsnest Z (v. Elvis Ter Putte) was er een vierde plek over dezelfde hoogte.

Overige

Paolo Adamo Zuvadelli en de Zwitsers gefokte SM Moses CH (v. Mosito van het Hellehof) werden vierde in de GP2* van Busto Arsizio. In het Franse Nancy tekende Charlotte Bettendorf voor de vierde plaats in een 1.40m-rubriek met Good Girl DK (v. By Cera d’Ick). Beginnen en eindigen doen we met Kasanova de la Pomme. In Linz-Ebelsberg noteerden we een ereplaats over 1.40m voor zijn zoon Pommery van het IJzeren Lindehof met Dries Dekkers.

Cyclus

In de STX Cyclus lieten onze jonge hengsten zich opnieuw uitstekend zien afgelopen weekend. Tellini van ’t Ruytershof tekende voor zijn tweede foutloze omloop op twee starts bij de vijfjarigen. In de rubriek voor vierjarigen waren er foutloze omlopen voor Umbello de Muze en Uelo de Muze.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van onze nieuwtjes


Back to top