Lector knalt in Fontainebleau

Nieuws

Lector knalt in Fontainebleau

Met een vierde plaats in de GP5* van Fontainebleau hebben Lector en Koen een topresultaat gerealiseerd. Slechts een strafpunt voor tijdsoverschrijding hield hen uit de barrage. Met in diezelfde GP ook nog een zesde plek voor Brooklyn Heights (ex-Jorden van de Kruishoeve, v. Nabab de Rêve) met Denis Lynch, een achtste plaats voor Levis de Muze (v. Elvis Ter Putte) met Ioli Mytilineou en een negende plaats voor Scarlina de Tiji (v. Scendro) met Pius Schwizer was Stal de Muze sowieso goed vertegenwoordigd.

Dat bleek ook in een aantal andere rubrieken. Zo won Scarlina de Tiji een 1.50m-proef voor Koen met Oilily de Muze (v. Vigo d’Arsouilles). Philippe Rozier en Le Coultre de Muze pakten plaats vijf.  Melanie Cloarec en Nora de Mariposa werden op hun beurt vijfde in de GP2*.

Gorla Minore

De GP3* van Gorla Minore werd gewonnen door Oleksander Prodan met Moneymaker van ’t Meulenhof (v. Elvis Ter Putte). Obama de la Linière en Thibault Philippaerts tekenden voor twee nulrondes in de EEF Nations Cup.

In de GP2* snelde Andres Vereecke naar plaats vijf op Que Passa de Regor (v. Scendro). Voor Qamar van ’t Eigenlo (v. Mosito van het Hellehof, Oleksander Prodan) was er nog vijfde plaats in een 1.40m-rubriek.

Chepstow

Helen Tredwell eindigde achtste in de GP2* van Chepstow met Independence TN (v. I’m Special de Muze). Over 1.40m pakte Mia Grey een vierde plaats in het zadel van Matrone vd Donkhoeve (v. Elvis Ter Putte).

Zduchovice

Het jeugdconcours in het Tsjechische Zduchovice leverde een tweede plaats op voor Ruby Barrs in de GPU25 met Guinot di Nocciola (v. Vigo d’Arsouilles), nadat ze eerder al vierde werden in een 1.40m-proef. Viktor Skutecky en Nena Chanti Z (v. Nabab de Rêve) werden op hun beurt tweede in de GP voor junioren.

Overige

Bernardo Alves en Queen van de Warande (v. El Torreo de Muze) wonnen een 1.40m-proef in Opglabbeek. Eenzelfde resultaat was er voor Jaime Azcarraga en Elvanto PS (v. Elvis Ter Putte) in het Mexicaanse San Miguel de Allende.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van onze nieuwtjes


Back to top