Ouwe getrouwen en nieuwe namen

Nieuws

Ouwe getrouwen en nieuwe namen

Olga van de Kruishoeve (v. El Torreo de Muze) zette haar succesreeks op Marokkaanse bodem verder. Deze keer werd ze derde in een rubriek 1.50m onder Simon Delestre in El Jadida. Daar snelde Christian Marini ook naar plaats vier in een proef 1.40m met Elcendila PS (v. Elvis Ter Putte). Leina Benkhraba won voor de tweede week op rij in het 1.40m met Geisha des Sequoias (v. Bamako de Muze). In de GP1* was er een vijfde plek voor Youssef Salmeron en Quint v/d Kruishoeve (v. Mosito van het Hellehof).

San Giovanni in Marignano

Ook in het Italiaanse San Giovanni in Marignano zagen we dezelfde namen schitteren als de voorbije weken. Mathias Nørheden Johansen had Ippolito (v. I’m Special de Muze) opnieuw in uitstekende vorm in verschillende 1.40m-rubrieken. Op diezelfde hoogte scoorden ook Antonio Maria Garofalo en Conquestador (v. Nabab de Rêve).

San Miguel de Allende

Op Mexicaanse bodem werd er op vijfsterrenniveau gestreden. Martialis (ex-Martialis van ’t Merelsnest, v. Nabab de Rêve) werd derde in een 1.50m-proef onder Manuel Gonzalez Dufrane. Lucas Porter en Vigakata (v. Vigo d’Arsouilles) waren goed voor plaats vier over 1.40m. In de GP2* sprong Ainhoa Manero naar plaats zeven met Espoir de l’Ermitage (v. Vigo d’Arsouilles).

Helsinki

Julien Anquetin en Gravity of Greenhill (v. Nabab de Rêve) waren in topvorm op het wereldbekerconcours in Helsinki. Ze eindigden negende in de wereldbekermanche en vierde in een rubriek 1.45m. In de GP van Helsinki grepen Rik Hemeryck en Morfine de Muze (v. Nabab de Rêve) de negende plaats. Yuri Mansur en Cheyenne de la Violle (v. Nabab de Rêve) sloten aan op plaats tien. De negenjarige Viper Z (v. Vigo d’Arsouilles) won een 1.50m-proef en eindigde twee keer tweede in een 1.40m-proef onder Martin Fuchs.

Oliva

Voor de tweede week op rij lieten Yves Vanderhasselt en Nikita van de Koekelberg (v. Filou de Muze) zich opmerken in de GP3* van Oliva. Met een dubbele foutloze ronde eindigden ze deze keer als zevende. Nadja Peter Steiner en Harry KM (v. Scendro) tekenden voor een derde plek in een rankingproef. Succes was er ook voor Kendra Claricia Brinkop op I’m Fancy VDM Z (v. I’m Special de Muze). Dit duo werd achtste over 1.45m. In de GP1* noteerden we een vierde plaats voor Niklaus Schurtenberger en Joan (v. I’m Special de Muze). Maia Pictet was eerder al goede voor plek vier over 1.40m in het zadel van Kalid de Muze (v. Tinka’s Boy).

Duinkerke

In Duinkerke waren er ereplaatsen voor Camille Decock op Cadence des Valces (v. Nabab de Rêve) en Dylan Ringot op ZZ Top (v. I’m Special de Muze). Ook Mathieu Billot liet zich opmerken in het zadel van Fulldollar de Raygade (v. El Torreo de Muze).

Overige

Niamh McEvoy en BP Limitless (v. Elvis Ter Putte) snelden naar plaats vier in een rubriek 1.45m in Vejer de la Frontera. In Mill Street tot slot, mocht Hailey Royce zich als vijfde opstellen in de prijsuitreiking van een 1.45m-proef dankzij Dylano van de Heide Z (v. Denzel van ’t Meulenhof).

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van onze nieuwtjes


Back to top