Nababs en Vigo’s blijven het doen

Nieuws

Nababs en Vigo’s blijven het doen

Op Indoor Friesland werd Gerben Morsink tweede in de GP3* in het zadel van Navarone Z (v. Nabab de Rêve). Eerder werden ze ook al vijfde in de 1.50m-kwalificatie. Gudrun Patteet en Monalisa van ’t Paradijs (v. Bamako de Muze) pakten plaats twee in een 1.40m-rubriek. Winst was er voor Bas Moerings en Lavesther (v. Elvis Ter Putte) in een andere proef 1.40m. Looks Good de Liebri Z (v. Lector vd Bisschop, Kevin Jochems) stond op drie in dezelfde proef.

St Lô

De GP4* van St Lô leverde een zevende plek op voor Penelope Leprevost en Bingo del Tondou (v. Vigo d’Arsouilles). In de GP2* sprong Gregory Cottard naar plaats zes met Papillot de Muze (v. Aktion Pur Z). Julien Gonin eindigde achtste in het zadel van Girl Queen du Forezan (v. Vigo d’Arsouilles). Jean François Filatriau was goed voor een vierde plaats in een 1.40m-rubriek met Frenchtouch Milanaise (v. Malito de Rêve).

Vejer de la Frontera

De pas achtjarige Ecuador DW Z (v. El Torreo de Muze) greep de zege in het 1.40m in Vejer de la Frontera met Thomas De Wit. In de GP2* snelde Jérôme Guery als snelster vierfouter naar plaats zes met Great Britain V (v. Nabab de Rêve). In de verscheidene 1.40m-rubrieken waren er verder nog ereplaatsen voor Next Twist van ’t Ruytershof (v. Gemini xx, Nico Lupino), Jadraque P (v. I’m Special de Muze, Claudia Moore) en diezelfde Great Britain V.

Mill Street

Paul O’Shea zorgde voor een prima resultaat in de GP2* van Mill Street. Met Oilily van ’t Eigenlo (v. Vigo d’Arsouilles) eindigde hij vijfde. Luis Sabino Gonçalves en Scoop de Septon Z (v. Scendro) pakten een vierde plaats in een rankingproef en winst in een rubriek 1.40m.

Samorin

In Samorin snelde Julia Jaglarz naar plaats vier in de GP2* met Groenaannemer vd Lentamel (v. Nabab de Rêve). Eerder werden ze ook al derde in een rankingproef.

Overige

Gilles Thomas en Feromas Van Beek Z (v. Fantomas de Muze) tekenden voor een vierde plaats in het 1.50m in de GCT/GCL van Riyadh. In de GP3* in het Mexicaanse San Miguel de Allende sprong Lucas Porter naar plaats acht met Vigakata (v. Vigo d’Arsouilles). Ereplaatsen waren er tot slot voor Petronella Andersson op Ollister du Lys (v. Scendro) en Siebe Leemans op Gem vd Riloo Z (v. Gemini xx) in diverse 1.40m-proeven in Opglabbeek.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van onze nieuwtjes


Back to top