De Kasanova’s komen eraan

Nieuws

De Kasanova’s komen eraan

De GP3* in Vejer de la Frontera leverde een vierde plaats op voor Eduardo Pereira de Menezes en H5 Origi Horta, een negenjarige nakomeling uit de (beperkte) eerste jaargang van Kasanova de la Pomme. Dat laat het beste verhopen voor de toekomst.

Oslo

In de GP5* van Oslo snelden Peder Fredricson en Vroom de la Pomme (v. Vigo d’Arsouilles) naar plaats zeven. Morfine de Muze (v. Nabab de Rêve) werd vierde in het 1.50m onder Rik Hemeryck.

De GP2* resulteerde in een tweede plaats voor Steve Guerdat op Iashin Sitte (v. Bamako de Muze). Martin Fuchs eindigde als vijfde met Viper Z (v. Vigo d’Arsouilles).

Oliva

Yves Vanderhasselt en Nikita van de Koekelberg (v. Filou de Muze) grepen de zege in de GP3* van Oliva. Op plaats tien zagen we Jonathan Chabrol op de pas achtjarige Fashion Victim DK (v. By Cera d’Ick). Hoover (v. Clinton) won een rankingproef onder Julien Epaillard. In een andere rankingproef eindigde Willem Greve als tweede met Pretty Woman van ’t Paradijs (v. Vigo d’Arsouilles). Nadja Peter Steiner en Harry KM (v. Scendro) tekenden voor een tweede plaats over 1.45m. In de 1.40m-rubrieken waren er ereplaatsen voor Popeye vd Bisschop (v. Lector vd Bisschop, Oliver Lazarus) en Nadal C (v. Nabab de Rêve, Denise Cavegn).

Rabat

Leina Benkhraba en Geisha des Sequoias (v. Bamako de Muze) waren de snelste in een proef 1.45m in Rabat. Ook in een 1.40m-rubriek scoorde dit duo.

St. Tropez

Voor de tweede week op rij waren Pius Schwizer en Scarlina de Tiji (v. Scendro) er vooraan bij op het CSI3* in St. Tropez. Ze werden vierde in een rankingproef. Penelope Leprevost pakte de vierde plaats in een 1.50m-proef met Bingo del Tondou (v. Vigo d’Arsouilles). In de tweesterrenrubrieken was er een vijfde plek voor Nicolas Delmotte en Kalippo van de Wolfsakker (v. Denzel van ’t Meulenhof).

Mill Spring

El Conde (v. Filou de Muze) won een 1.45m-rubriek op het CSI2* in Mill Spring (USA) onder Nayel Nassar. Voor Alison Robitaille en Jikke-Cara (v. Denzel van ’t Meulenhof) was er een vijfde plek in het 1.40m.

San Giovanni in Marignano

Op het CSI2* in San Giovanni in Marignano verzamelde Mathias Nørheden Johansen heel wat prijzengeld in 1.40m-rubrieken met onder meer Navaro de Laubry Z (v. Nabab de Rêve) en Ippolito (v. I’m Special de Muze).

Lier

Een mooie zege was er voor Sacha Beghuin en Elcup Van Beek II Z (v. Elvis Ter Putte) in de GP2* van Lier. Bas Moerings en Kivinia (v. I’m Special de Muze) sloten aan op plaats drie.

Overige

Julia Jaglarz eindigde vierde in de GP2* van Wroclaw met Groenaannemer vd Lentamel (v. Nabab de Rêve). In Gorla Minore pakte Gudrun Patteet een vierde plaats in het 1.40m met Monalisa van ’t Paradijs (v. Bamako de Muze). Voor Celine Schoonbroodt-De Azevedo tot slot, noteerden we een vijfde plaats in een 1.45m-rubriek in Vilamoura in het zadel van Calvin de Beaufour (v. Nabab de Rêve).

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van onze nieuwtjes


Back to top