Loading...
Nabab de Rêve-zonen imponeren op alle niveaus

Nieuws

Nabab de Rêve-zonen imponeren op alle niveaus

Nabab de Rêve

Net als vorig jaar stond de nu tienjarige Navarone Z vooraan op het Nederlands Kampioenschap springen voor senioren in Mierlo. Met Gerben Morsink in het zadel sleepte Navarone Z dit jaar de vijfde plaats in de wacht.

Ook in het Duitse Hagen stonden de nakomelingen van Nabab de Rêve vooraan. Gravity of Greenhill werd door de Franse ruiter Julien Anquetin naar de tweede plaats gepiloteerd in de GP (1.60m). In een rubriek 1.45m was er een vierde plaats voor Werner Muff op Jolie van het Molenhof.

In St. Tropez won Uraeus Blanc HDC net als vorige week een proef, ditmaal op hoogte 1.45m, maar wel opnieuw met Patrice Delaveau in het zadel. Firefly W (Matthew Sampson) tot slot, stond bovenaan de uitslag van een 1.40m-rubriek in Opglabbeek. In diezelfde proef eindigde Christof Deraedt overigens derde met Beijing Z (v. Bamako de Muze).

Vigo d’Arsouilles

Ook via Vigo d’Arsouilles waren de genen van Nabab de Rêve afgelopen weekend weer ruimschoots vertegenwoordigd. Van Halen Z bijvoorbeeld, werd door Guido Klatte Jr. op een vierde plaats neergezet in een proef voor zevenjarigen in Hagen. In St. Tropez was het dan weer Billy Twomey die Gentleman naar de derde plaats reed in een rubriek 1.40m.

Jonge paarden

Voor het overige vielen er voornamelijk heel veel fijne resultaten te noteren bij de jonge paarden. Mackenzie Ray sprong met Oakingham Sterling (v. Vigo d’Arsouilles) een aantal foutloze rondes bij de zesjarigen in het Oostenrijkse Ebreichsdorf.

In Opglabbeek won Manda Rautenberg net als vorige week een rubriek voor vijfjarigen met Honolulu (v. Elvis Ter Putte). Ook Oechie K (v. I’m Special de Muze, Brecht Goossens) liet zich in dezelfde leeftijdscategorie opmerken.

Bij de zesjarigen sprong Jan Maly zich met Excalibur Sr Z (v. Elvis Ter Putte) in de kijker en bij de zevenjarigen kon Gotham City PL (v. Filou de Muze, Omer Karaevli) twee zeges bijschrijven op haar palmares.

Lou Lou VLS

Tot slot was er nog de overwinning van de pas achtjarige Lou Lou VLS (v. Elvis Ter Putte) in Hagen. Met Yuri Mansur in het zadel zegevierde de merrie in een rubriek 1.40m.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van onze nieuwtjes


Back to top