Nabab blijft relevant

Nieuws

Nabab blijft relevant

Op het WEF sprongen twee zonen van Nabab de Rêve zich in de kijker. In de GP4* eindigde Nabucco Z zevende onder René Tebbel. Zij werden op de voet gevolgd door Erynn Ballard in het zadel van Libido van ’t Hofken. In de WEF Challenge Cup (1.50m) was er een tweede plek voor Molly Ashe Cawley op Loukas de la Noue (v. Malito de Rêve), opnieuw vlak voor Erynn Ballard en Libido van ’t Hofken. Nicholas Dello Joio snelde naar de tweede plaats in een 1.45m-proef met Dylano van de Heide Z (v. Denzel van ’t Meulenhof). Over 1.40m grepen Nicolette Hirt en Don Perron (v. Denzel van ’t Meulenhof) een vijfde plek.

Bordeaux

Ook in Bordeaux stonden de nazaten van Nabab de Rêve vooraan. Denis Lynch en Brooklyn Heights (ex-Jorden van de Kruishoeve) werden tweede in de lastige GP5*. In een 1.50m-rubriek noteerden we een vijfde plaats voor Julien Anquetin op Gravity of Greenhill. Kevin Staut rekende op zijn beurt op Vida Loca Z (v. Vigo d’Arsouilles) om de vijfde plaats in een 1.40m-proef veilig te stellen.

Valencia

Alexa Ferrer en Naiade d’Elsendam Z (v. Nabab de Rêve) pakten de vijfde plaats in de GP3* van Valencia. Jérôme Guery won een zoveelste rubriek 1.40m met Great Britain V (v. Nabab de Rêve). In het zadel van Jyrado vh Bovenhoekshof (v. By Cera d’Ick) werd hij derde over dezelfde hoogte.

Opglabbeek

In de GP2* in het Sentower Park sprongen Louise Ameeuw en Nasty Boy de Muze (v. Bamako de Muze) naar de derde plaats. Bruno Martins Costa en Otello de Kalvarie (v. Gemini xx) werden tweede over 1.40m.

Overige

De GP2* van Sopot werd gewonnen door Harm Lahde en Echo van Spalbeek Z (v. Elvis Ter Putte). In Samorin tot slot, werden Alexis Goulet en Nikias Ligie V.V. tweede in een rubriek 1.40m.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van onze nieuwtjes


Back to top