Focus op Quickly en Special Star

Nieuws

Focus op Quickly en Special Star

In het kader van zijn Spaanse avonturen, had Koen twee van onze jonge hengsten mee om hen de nodige internationale ervaring te laten opdoen. Met goed gevolg. De achtjarige Quickly v/d Kruishoeve (v. Mosito van het Hellehof) sprong in totaal negen omlopen en was daarin op geen enkele fout te betrappen. 9/9 dus voor dit toptalent. Ook de zesjarige Special Star de Corlato (v. Big Star) liet zijn immens potentieel zien bij de zesjarigen met liefst zes (dubbel) foutloze omlopen. In het zadel van Oilily de Muze (v. Vigo d’Arsouilles) snelde Koen naar een vierde plaats in het 1.40m.

Nog in Oliva sprong Jérôme Guery afgelopen week naar twee zeges in 1.40m-rubrieken met Great Britain V (v. Nabab de Rêve).

Amsterdam

Willem Greve lijkt een nieuwe topper te hebben gevonden in Pretty Woman van ’t Paradijs (v. Vigo d’Arsouilles). Met deze pas negenjarige merrie werd hij tweede in de GP5* van Amsterdam. Lars Kersten en Funky Fred vh Marienshof Z (v. Fantomas de Muze) werden derde in deze proef. Gilles Thomas en Feromas van Beek Z (v. Fantomas de Muze) tekenden voor de tweede plek in een rubriek 1.45m.

Wellington

De GP4* van Wellington werd gewonnen door Tiffany Foster met Battlecry (ex-Olympus van de Molenberg, v. Vigo d’Arsouilles). Dit duo pakte eerder ook al het vijfde prijzengeld in een 1.50m-rubriek. In de GP2* greep Karime Perez Nunez de tweede plaats op Felicie de Coquerie (v. Malito de Rêve). Op plaats zes eindigden Ashley Vogel en Namaste van het Eyckeveld (v. Elvis Ter Putte).

Puebla

I-Cap CL Z (v. I’m Special de Muze) en Jessica Mendoza grepen de vierde plaats in de wereldbekermanche van het Mexicaanse Puebla, nadat ze ook al een 1.50m-proef op hun naam hadden geschreven. In die laatste rubriek stonden Manuel Gonzalez Dufrane en Martialis (ex-Martialis van ’t Merelsnest, v. Nabab de Rêve) op plaats drie, nadat dit duo op hun beurt de beste waren in een proef 1.45m. Lirenco van ’t Kieveld (v. Vigo d’Arsouilles) won een proef 1.40m onder Valeria De Leon Gonzalez.

Tweede bezichtiging KWPN

Op de tweede bezichtiging van het KWPN kreeg Kasanova de la Pomme liefst twee zonen doorverwezen naar het verrichtingsonderzoek. Het gaat om Vital van HD (mv. El Torreo de Muze) en Vince-K van Kattenheye (mv. Mr. Blue).

Kronenberg

Jules Van Hoydonck en Elize Z (v. Elvis Ter Putte) imponeerden in Kronenberg met winst en een tweede plek in twee rubrieken 1.40m. Ook Loewie Joppen en No Mercy Picobello Z (v. Nabab de Rêve) wisten zich twee keer te klasseren.

Overige

In de GP3* van Thermal eindigden Matt Archer en Luigi vd Bisschop (v. Bamako de Muze) als vierde. Sara Hussein Saleh Al Armouti pakte plaats vier in een 1.40m-rubriek op het CSIO4* in Sjarjah op Gladiator-P (v. Nabab de Rêve). In Doha tot slot, was Hamad Towaim Ali Al Marri goed voor een tweede plaats over 1.40m met Baron Z (v. Bamako de Muze).

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van onze nieuwtjes


Back to top