Lector loves 2024

Nieuws

Lector loves 2024

Met een derde plaats in de GP3* van Oliva zijn Lector en Koen als een raket aan 2024 begonnen. Dat belooft absoluut voor de rest van het jaar. In het zadel van Oilily de Muze (v. Vigo d’Arsouilles) snelde Koen ook nog naar plaats vier in een rankingproef, net voor Petronella Andersson en Olympke van ’t Merelsnest (v. Vigo d’Arsouilles). De GP1* leverde eveneens een derde plaats op voor Koen, ditmaal met Istina Esqui (v. I’m Special de Muze). Verder waren er nog klasseringen op 1.40m-niveau voor Giulia Martinengo Marquet (Pina van de Moerhoeve, v. Denzel van ’t Meulenhof), Jérôme Guery (Jyrado vh Bovenhoekshof, v. By Cera d’Ick) en opnieuw voor Koen en Oilily.

Leipzig

Op het wereldbekerconcours in Leipzig sprongen Peder Fredricson en Vroom de la Pomme Z (v. Vigo d’Arsouilles) zich in de kijker. Ze werden achtste in de wereldbekermanche en derde in een rubriek 1.55m. Martin Fuchs en Viper Z (v. Vigo d’Arsouilles) pakten de derde plaats in een 1.45m-proef.

Wellington

Olympia van het Eikenhof (v. Elvis Ter Putte) was onder Abigail McArdle de snelste in de WEF Challenge Cup. Verder in week 3 van het WEF, jaargang 2024 waren er onder meer ereplaatsen voor Oilily van ’t Eigenlo (v. Vigo d’Arsouilles, Paul O’Shea), Ogue BT Special (v. I’m Special de Muze, Elena Haas) en Iphigeneia de Muze (v. Erco van ’t Roosakker, Stella Wasserman).

Doha

Een nieuwe week, een nieuwe knalprestatie van Olga van de Kruishoeve (v. El Torreo de Muze, Simon Delestre). Ditmaal pakte de merrie de derde plaats in een 1.50m-rubriek. Nadja Peter Steiner en Harry KM (v. Scendro) werden eerste en vierde in twee proeven 1.40m.

Overige

Op het CSI2* in Abu Dhabi eindigde Sophie Hinners tweede en vijfde in twee rubrieken 1.40m in het zadel van Special Life (v. I’m Special de Muze). De GP2* van Kuwait werd dan weer gewonnen door Ali Al Khorafi op Karaat (v. I’m Special de Muze). Dit duo werd ook nog tweede in een proef 1.40m. In het Britse Kelsall Hill tot slot, werden Gemma Stevens en Envoy Merelsnest Z (v. Elvis Ter Putte) vijfde in een 1.40m-rubriek.

 

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van onze nieuwtjes


Back to top