Mosito op twee in Lier

Nieuws

Mosito op twee in Lier

Mosito van het Hellehof en Bernardo Alves snelden naar een tweede plaats in de rankingproef op het CSI2* in Lier. Ze werden nog net voorafgegaan door Max Sebrechts op Cacacha van het Schaeck (v. Bamako de Muze).

Vejer de la Frontera

In de GP4* van Vejer de la Frontera sprong Kendra Claricia Brinkop naar de vierde plek met Malissa de Muze (v. Vigo d’Arsouilles), die niet alleen halfzus is van Lector vd Bisschop en Fantomas de Muze, maar ook de moeder van onze jonge hengst Sambucci de Muze. Nog in Vejer was er een derde plaats voor Ignace Philips de Vuyst en Only Special van Dobby-Home (v. I’m Special de Muze) in het 1.40m.

Oliva

Michel Robert en Bingo del Tondou (v. Vigo d’Arsouilles) waren goed voor de vierde plaats in de GP3* van Oliva. Benny Naessens en Mistral van de Vogelzang (v. Elvis Ter Putte) pakten de tiende stek. Night Light van ’t Ruytershof (v. Gemini xx) sprong dan weer naar de zege in een proef 1.45m onder Philippe Rozier. In een rubriek 1.50m noteerden we een vierde plaats voor Le Coultre De Muze (v. Presley Boy, Philippe Rozier) en een vijfde plaats voor Morfine de Muze (v. Nabab de Rêve, Rik Hemeryck). Onze hengst Obama de la Linière (v. Marius Claudius) en Ludo Philippaerts realiseerden een derde plaats in het 1.40m.  Voor Carlos Borho Giron en Esprit de l’Esprit Z (v. Elvis Ter Putte) was er een vierde plek over dezelfde hoogte.

San Giovanni in Marignano

Jane Richard Philips kraaide victorie in de GP3* van San Giovanni in Marignano met Victorio des Grez (v. Nabab de Rêve). Voor Guido Franchi en Nayana ADB (v. Nabab de Rêve) noteerden we een vijfde plaats in een rubriek 1.40m.

Kronenberg

In Kronenberg was Daniel Meech goed voor de vierde plaats in een proef 1.45m op Hi-5 (v. Nabab de Rêve). Denis Lynch en Jorden van de Kruishoeve (v. Nabab de Rêve, halfbroer van Malissa, Fantomas en Lector) tekenden voor de tweede plaats in een 1.40m-rubriek.

Riyadh

In Riyadh piloteerde Waled Alghamdi zijn hengst Nabaska de la Falize Z naar de zevende plaats in de GP3*. Nabaska is een zoon van Nabab de Rêve.

Z hengstenkeuring

Ons fokproduct Take Off de Muze (Mosito van het Hellehof uit de merrie Vigo’s Flip de Muze, v. Vigo d’Arsouilles) werd afgelopen weekend goedgekeurd voor Studbook Zangersheide. Felicitaties aan de voorstellers!

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van onze nieuwtjes


Back to top