Opnieuw nulronde voor Valentino Boy

Nieuws

Opnieuw nulronde voor Valentino Boy

Knalprestatie van onze vierjarige Valentino Boy in de Lannoo hengstencompetitie. Net als in de eerste manche realiseerde hij een prima nulronde onder Koen Vereecke. Ook Cavalier Russe Z liet zijn klasse zien en bleef foutloos. Voor Special Star de Corlato was er een pechfout, maar ook hij toonde zijn talenten.

Bij de zesjarigen sprong Quickly v/d Kruishoeve overtuigend naar een dubbele nulronde, eveneens met Koen Vereecke. Voor Quaprice JW (Frederik Wuytack) en Special Cera du Maillet (Laurent Thirion) noteerden we vier strafpunten na twee verder vlekkeloze omlopen.

Vejer de la Frontera

Over naar de internationale resultaten, met voornamelijk veel wedstrijden in Zuid-Europa. Zo sprong Kendra Claricia Brinkop naar een derde en een vijfde plaats in het 1.50m in Vejer de la Frontera met Malissa de Muze (v. Vigo d’Arsouilles). Sea Coast Monalisa van ’t Paradijs (v. Bamako de Muze) was goed voor de vierde plaats in een rubriek 1.45m onder Gudrun Patteet en Libelle de Muze (v. Elvis Ter Putte) eindigde derde in een proef over 1.40m met Aiko Paridaen.

Oliva

Le Coultre de Muze (v. Presley Boy) liet zich opmerken in Oliva. Hij pakte de tweede plaats in de GP2* en finishte ook nog als vijfde in een proef 1.45m, telkens onder Philippe Rozier. In de GP sprong Rik Hemeryck overigens naar plaats tien met Morfine de Muze (v. Nabab de Rêve). New Life van het Hellehof (v. Elvis Ter Putte) was goed voor plaats drie in een 1.45m-rubriek met Thibault Philippaerts. Voor Missouri van ’t Ruytershof (v. Bamako de Muze) en Pilar Lucrecia Cordon was er nog een tweede stek op dezelfde hoogte.

Lier

Onze hengst El Torreo de Muze vierde zijn competitiestart dit jaar in Lier op het CSI2*. Hij was meteen goed voor een achtste plek in de rankingproef en een negende plek in de GP onder Bernardo Alves. Koen Vereecke sprong met L’Esmeralda van ’t Meulenhof (v. Nabab de Rêve) naar de derde plaats in een rubriek 1.45m. Tobias Meyer en Nairobi de Muze (v. Elvis Ter Putte) stonden in diezelfde proef op plaats vier in de einduitslag.

Wellington

Nayel Nassar en El Conde (v. Filou de Muze) realiseerden een vijfde plaats in het 1.45m op het CSI5* in Wellington. In de tweesterrenrubrieken pakten Lacey Gilbertson en Karlin van ’t Vennehof (v. Fantomas de Muze) een derde plek in een proef 1.45m.

Overige

Op het CSI3* in Riyadh sprong Waled Alghamdi naar plaats zeven in de GP met Nabaska de la Falize (v. Nabab de Rêve). In Sharjah was het aan Haya Osama El Borai om aan te schuiven in de prijsuitreiking met Orelia van ’t Edelweishof (v. Nabab de Rêve). Het duo eindigde vijfde in een proef 1.40m.

In de GP2* van Valencia imponeerde de pas negenjarige Nikita du Roton (v. Elvis Ter Putte) met een achtste plaats onder Charlotte Bettendorf. Voor Denis Lynch was er een vijfde plaats in het 1.40m in Riesenbeck met zijn nieuwe aanwinst Jorden van de Kruishoeve (v. Nabab de Rêve) en in San Giovanni di Marignano tot slot, sprong Gianni Govoni naar de tweede plaats in het 1.40m met Hervesther (v. Elvis Ter Putte).

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van onze nieuwtjes


Back to top