Jonge hengsten tonen zich in de hengstencompetitie

Nieuws

Jonge hengsten tonen zich in de hengstencompetitie

Wat vliegt de tijd. Intussen is de derde manche van de vernieuwde Lannoo hengstencompetitie alweer achter de rug. Met goed gevolg. Valentino Boy en Special Star de Corlato deden het opnieuw foutloos bij de vierjarigen onder Koen Vereecke. Cavalier Russe had een pechfout op de laatste hindernis, maar toonde wel zijn klasse.

Bij de zesjarigen eveneens een pechbalk op de eerste hindernis van de tweede fase voor Quickly v/d Kruishoeve met Koen Vereecke. Special Cera du Maillet en Laurent Thirion deden het dubbel nul.

Vejer de la Frontera

Nimrod de Muze Z (Nabab de Rêve uit Heroïne de Muze, v. Tinka’s Boy) schreef de GP4* van Vejer de la Frontera op zijn naam afgelopen weekend met Pedro Veniss. In het 1.50m sprong Malissa de Muze (v. Vigo d’Arsouilles) naar de tweede plaats onder Kendra Claricia Brinkop. Cyclade du Barbin (v. Nabab de Rêve) en Pierre Alain Mortier pakten de zege in een proef 1.45m. In diverse rubrieken op hoogte 1.40m en 1.45m waren er ereplaatsen voor Origi Horta (v. Kasanova de la Pomme, Kendra Claricia Brinkop), Only Special van Dobby-Home (v. I’m Special de Muze, Ignace Philips de Vuyst) en Aiko Paridaen (Libelle de Muze, v. Elvis Ter Putte).

Oliva

Le Coultre de Muze (v. Presley Boy) toonde zijn kwaliteiten met een vierde plaats in de GP van Oliva onder Philippe Rozier. Diezelfde ruiter reed ook Night Light van ’t Ruytershof (v. Gemini xx) naar een vijfde plaats in een 1.50m-rubriek. Een topklassering was er ook voor Plato de Muze Z (v. Plot Blue) en Constant Van Paesschen. Het duo eindigde derde in een proef 1.45m. Carlos Borho Giron en Esprit de l’Esprit Z (v. Elvis Ter Putte) tot slot, pakten de vijfde plaats in een rubriek 1.40m.

Valencia

In de GP2* van Valencia piloteerde Charlotte Bettendorf Nikita du Roton (v. Elvis Ter Putte) naar plaats zeven. Felipe Coutinho Mendonca Nagatan en Monseigneur (v. Nabab de Rêve) waren goed voor een derde plaats in het 1.40m.

Kronenberg

Met Call Me de Muze Z (v. Clarissimo Z) snelde Koen Vereecke naar de tweede plaats in een rubriek 1.45m in Kronenberg. De Estse ruiter Rein Pill voegde daar een vierde plaats in een 1.40m-proef aan toe op Sloopy Z (v. Scendro).

Overige

Aymeric de Ponnat en Hoover (v. Clinton) bleven dubbel nul in de GP2* van Royan, goed voor de derde plaats. In Gorla Minore tot slot, pakte Massimo Fiocchi de vierde plaats op Jaden WP (v. Denzel van ’t Meulenhof) in een rubriek 1.40m.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van onze nieuwtjes


Back to top