Mosito en Navajo top in Bonheiden

Nieuws

Mosito en Navajo top in Bonheiden

Bonheiden

Knalprestaties in Bonheiden voor onze hengsten Navajo van ’t Vianahof en Mosito van het Hellehof, die met Karline elk drie foutloze rondes neerzetten.

Bij de jonge paarden verder ook nog uitstekende resultaten voor Pascale Haep op Iashin Sitte (v. Bamako de Muze, vijfjarigen) en voor onze fokproducten Pikap de Muze Z (v. Ponsee V, Christophe Vanderhasselt) en Call Me de Muze Z (v. Clarissimo Z, Koen Vereecke) bij de zevenjarigen.

Bellissimo Z (v. Bamako de Muze) en Thibeau Spits sprongen op hun beurt naar een knappe zevende stek in de GP3* en voor Wilm Vermeir en Gentiane de la Pomme (v. Shindler de Muze) was er een tweede plaats over 1.45m.

Busto Arsizio

Tum Play du Jouas (v. Querlybet Hero) en Anthony Bourquard verkeerden in grootse vorm op het CSI3* in Busto Arsizio. Het duo scoorde een vijfde plaats in de GP en een overwinning in een rubriek 1.50m. In de laatste proef eindigde Paolo Adorno op drie met Fer Z.G. (v. Nabab de Rêve).

Kronenberg

In Kronenberg sprong Dabelle (v. Nabab de Rêve), moeder van onder meer onze hengst Jardy de Muze, naar de zege in een rubriek 1.40m met Niels Kersten. Ook Heroine de Muze (v. Tinka’s Boy) deed goede zaken met een vierde plaats over 1.45m met Taizo Sugitani.

St. Tropez & Mâcon Chaintré

Een derde plaats was het resultaat voor Aymeric de Ponnat en Elize (v. Bamako de Muze) in een 1.45m-proef in het Franse Mâcon Chaintré. In diezelfde rubriek werd Jonathan Chabrol zevende op Huxx de Muze (v. Nabab de Rêve). Gancia de Muze (v. Malito de Rêve) en Niels Bruynseels tot slot, werden op hun beurt vijfde in de tweede omloop van de Global Champions League in St. Tropez.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van onze nieuwtjes


Back to top