Loading...
El Torreo vierde in GP3* van Lier

Nieuws

El Torreo vierde in GP3* van Lier

Azelhof

Topresultaat van onze hengst El Torreo in de GP3* van Lier. Met Bernardo Alves was hij een van de slechts vijf paarden die tot in de barrage geraakten. Het resulteerde uiteindelijk in een vierde plaats. Ook in de twee andere proeven waaraan hij deelnam, kwam El Torreo zonder springfouten door de finish. Het leverde nog een negende en een twaalfde plaats op. James Wilson en Imagine de Muze (v. Nabab de Rêve) voegden daar nog een vijfde plaats aan toe (1.40m).

Verder in Lier ook nog een hele rist goede resultaten bij de jonge paarden. Jos Verlooy deed het goed met I’m Special Gold B (v. I’m Special de Muze) bij de zesjarigen, net als Brieanne Dofort op Nanou van het Dennehof (v. Elvis Ter Putte) en Thiago Ribas da Costa op Never Before d’Arsouilles (v. Elvis Ter Putte). James Billington en Jillz (v. Denzel van ’t Meulenhof) imponeerden bij de vijfjarigen, net als Astrid Rooms met Ocean van ’t Paradijs (v. Bamako de Muze). Bij de zevenjarigen tot slot waren het Daan van Geel en Hulde G (v.Vigo d’Arsouilles) die van zich lieten horen.

Spruce Meadows

In Calgary maakte Dalila de la Pomme (v. Taran de la Pomme) deel uit van het Zweedse team met Evelina Tovek. In de Nations Cup, die overigens gewonnen werd door de Belgen, eindigde Zweden op plek vier. Ook in de GP noteerden Dalila en Tovek een topresultaat. Het duo eindigde zevende.

Rome & Saugerties

In de Global Champions Tour-manche van Rome, ging de vierde stek naar Darragh Kenny op Important de Muze (v. Erco van ’t Roosakker). Ze deden dat in een rubriek 1.55m. Zijn halfbroer Iceman de Muze (v. Erco van ’t Roosakker) zorgde met Schuyler Riley dan weer voor een derde plaats in een 1.50m-rubriek in het Amerikaanse Saugerties.

Esposende

In het Portugese Esposende tot slot, waren er topresultaten voor Hugo Carvalho op Extraordiner (v. Nabab de Rêve). De combinatie won een rubriek 1.40m en werd ook nog eens vierde op die hoogte.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van onze nieuwtjes


Back to top