Lector vd Bisschop tweede in Six Bars Bethune

Nieuws

Lector vd Bisschop tweede in Six Bars Bethune

Bethune

In het Franse Bethune heeft onze achtjarige toekomstbelofte Lector vd Bisschop (v. Bamako de Muze) de Six Bars op een tweede plaats beëindigd. Met Karline De Brabander sprong hij over een hoogte van 1.92m. Datzelfde resultaat werd trouwens behaald door Björn Vandenbossche op Juristo van het Hagenhof (v. Elvis Ter Putte). Ook met Call Me de Muze Z (v. Clarissimo Z) sprong Karline in de prijzen in Bethune, meer bepaald bij de zevenjarigen.

GCT/GCL Cannes

Opnieuw een vette vis voor Gancia de Muze (v. Malito de Rêve). Ditmaal schreef ze met Niels Bruynseels de GP van Cannes op haar naam. Het duo werd eerder ook al vierde in de kwalificatie. Shane Breen en Ipswich van de Wolfsakker (v. Glock’s London) kaapten de vijfde plaats weg in de GP en maakten deel uit van het team van de Miami Celtics dat op de tweede plek eindigde.

Op het CSI1* in Cannes, pakte Jane Richard Philips zowel met Dieudonné de Guldenboom (v. Nabab de Rêve) als met Kenia van ’t Laerhof (v. Fantomas de Muze) een overwinning in een rubriek 1.40m.

Lier

De jonge paarden waren opnieuw aan zet in Lier, met bij de vijfjarigen opvallende resultaten voor Isabelle Hanssens (Ellabelle de Rie Z, v. Elvis Ter Putte) en Evert Van Mele (Elaba de Muze Z, v. Elvis Ter Putte). Bij de zesjarigen ging die eer naar Oak Grove’s I’m The One (v. I’m Special de Muze, Jos Verlooy) en Nasty Boy de Muze (v. Bamako de Muze, Dayro Arroyave). In de rubrieken voor zevenjarigen blonken Messi vd Bisschop (v. Bamako de Muze, Bernardo Mathias), Gotha de la Brasserie (v. I’m Special de Muze, Christophe Vanderhasselt) en Vida Loca Della Marca Z (v. Vigo d’Arsouilles, Agustin Covarrubias) uit. Tot slot pakte Dayro Arroyave ook nog een vierde stek in een rubriek 1.40m met Firmin d’Ecaussinnes (v. Nabab de Rêve).

Wiesbaden

Op het Pfingstturnier in het Duitse Wiesbaden ging Christian Weier met de zevende plek aan de haal in de GP4* met Global (v. Nabab de Rêve), halfbroer van Fantomas de Muze en Lector vd Bisschop. Harrie Smolders en Zinius (v. Nabab de Rêve) schreven verder een rubriek 1.55m op hun naam en Ghana (v. Vigo d’Arsouilles), halfzus van Navajo van ’t Vianahof, werd vijfde in een proef 1.45m.

Le Mans & Lons Le Saunier

In het Franse Le Mans voegde Alix Ragot tweede keer een derde plaats toe aan haar palmares met de zevenjarige Mowgli ‘sv’ (v. Fantomas de Muze) en in Lons Le Saunier sprong Thibeau Spits naar plaats vier met Bellissimo Z (v. Bamako de Muze) in een proef 1.50m. Verder was er een vijfde plaats voor Alexandra Ledermann en Buzz Phole (v. Nabab de Rêve) in een rubriek 1.40m en liet Music de Muze (v. Bamako de Muze) zich met Markus Hauri opmerken bij de zevenjarigen.

Poznan & Ciekocinko

Omer Karaevli en Gotham City PL wonnen voor de zoveelste keer twee rubrieken, ditmaal in Poznan bij de zevenjarigen. Gotham City PL stamt af van Filou de Muze en won in 2019 al liefst 16 internationale rubrieken op 34 starts. In Ciekocinko noteerden we dan weer een derde plaats voor Marc Bettinger op Notorious vd Wolfsakker Z (v. Nabab de Rêve).

San Remo

In San Remo tot slot, deden Ibiza (v. I’m Special de Muze, Karin Hanselmann) en Il Divo (v. Nabab de Rêve, Simone Buhofer) het goed bij de zesjarigen.

STX Hasselt

Eindigen doen we deze week met de cyclusmanche in Hasselt. Mi Amor van ’t Valissenhof (v. I’m Special de Muze) en Jan Van Dyck eindigden er tweede bij de zevenjarigen, net voor Esprit d’Intro Z (v. Elvis Ter Putte) en Arnaud Gaublomme. Guy Beyers stond op negen met Matonge of Colors (v. Elvis Ter Putte).

Bij de zesjarigen eindigde Walter Lelie op drie met In Style N (v. I’m Special de Muze). Verder was er ook een dubbele nulronde voor Katrijn Van Hoecke op Next Funky de Muze (v. Elvis Ter Putte).

Brent Van Damme en Nice Call Me de Muze Z (v. Nabab de Rêve) deden het tot slot nog foutloos bij de vierjarigen.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van onze nieuwtjes


Back to top