Loading...
Imagine de Muze zevende in GP van Sopot

Nieuws

Imagine de Muze zevende in GP van Sopot

CSIO Sopot

In het Poolse Sopot eindigde James Wilson op plek zeven in de GP5* met Imagine de Muze (v. Nabab de Rêve). De moeder van Imagine luistert naar de naam Quilina van ’t Plutoniahof en is een dochter van Chin Chin.

Villach Treffen

Ook op het Glock’s Performance Center waren de nakomelingen van Nabab de Rêve aan het feest. Julien Anquetin en Gravity of Greenhill (v. Nabab de Rêve) werden er zevende in de GP5*. Verder noteerden we ook een overwinning en een derde plaats voor Gregory Wathelet en Ipghigeneia de Muze (v. Erco van ’t Roosakker) in respectievelijk een proef 1.45m en een proef 1.50m.

GCT/GCL Stockholm

Op de allereerste manche van de GCT/GCL in Stockholm, was er een tiende stek voor Ensor de Litrange LXIII (v. Nabab de Rêve) in de grote prijs met Lorenzo De Luca. Datzelfde duo eindigde ook al op plek twee in de Global Champions League met de Berlin Eagles. Linda Heed en Jarvis van d’Abelendreef (v. Nabab de Rêve) tot slot, gristen nog een vijfde plaats mee in een proef 1.55m-1.60m.

St. Tropez

Jane Richard Philips en Dieudonne de Guldenboom (v. Nabab de Rêve) voegden een nieuwe overwinning toe aan hun palmares, ditmaal in een 1.45m-rubriek in het Franse St. Tropez. Robin Muhr sprong naar een vierde plaats op dezelfde hoogte met Vino Z (v. Vigo d’Arsouilles).

Bonheiden

Mooie ereplaatsen voor Francisco Rocha op ons fokproduct Lanzarote de Muze (v. Clinton) in Bonheiden. Deze combinatie werd vierde en vijfde in twee proeven 1.40m. In de GP2* was er een negende plaats voor Alan Kelly op Jendy-S (v. Nabab de Rêve). In de rubrieken voor zevenjarigen tot slot, viel Bono ter Linden (v. Bamako de Muze) op met een aantal nulrondes.

Overige

In het Britse Bolesworth was er een vijfde plaats voor Matthew Sampson en Firefly W (v. Nabab de Rêve) in een proef 1.40m. Op diezelfde hoogte was er winst voor Patrice Delaveau en Uraeus Blanc HDC (v. Nabab de Rêve) in het Franse Deauville en in het Portugese Vimeiro sprong Hugo Carvalho naar een vierde plaats met Extraordiner (v. Nabab de Rêve), ook al op hoogte 1.40m.

 

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van onze nieuwtjes


Back to top