Lector doet het opnieuw

Nieuws

Lector doet het opnieuw

Winst in de hoofdproef op vrijdag en een zevende plaats in de kwalificatie op donderdag. Koen en Lector blijven in topvorm. Dat bewezen ze ook op het CSI4* in Opglabbeek. In het 1.40m was er een vijfde plek voor Jack Ansems en Piccadily (v. Vigo d’Arsouilles).

Deauville

Julien Anquetin en Gravity of Greenhill (v. Nabab de Rêve) stonden in de schijnwerpers op het CSI4* in Deauville. In de GP eindigden ze vierde en ze wonnen ook een kwalificatie over 1.50m. In een 1.40m-rubriek noteerden we een vierde plek voor Marie Demonte en Feticheur Riverland (v. I’m Special de Muze).

Dublin

In een 1.60m-proef op het CSIO5* in Dublin eindigden Ioli Mytilineou en Levis de Muze (v. Elvis Ter Putte) als derde. Ook Martin Fuchs imponeerde op Viper Z (v. Vigo d’Arsouilles) met klasseringen in twee rubrieken 1.45m-1.50m.

Overige

Don Juan van de Donkhoeve (v. Bamako de Muze) en Jessica Springsteen wonnen afgelopen weekend de prestigieuze GP5* van Londen, onderdeel van de GCT/GCL. Op het CSI3* in Vancouver sprong Tiffany Foster naar de vijfde plek in de GP met Battlecry (ex-Olympus van de Molenberg, v. Vigo d’Arsouilles). Ons fokproduct Pepita de Muze (v. Gemini xx) werd derde in een 1.40m-proef onder Fanny Skalli in Zürich. Martina Lain en Nestor (v. Elvis Ter Putte) tot slot, grepen een vijfde plaats in een 1.40m-rubriek in het Italiaanse Cervia.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van onze nieuwtjes


Back to top