Lector doet het opnieuw

Nieuws

Lector doet het opnieuw

Nadat hij vorig jaar al de zege pakte in een GP2* en een GP3*, heeft Lector vd Bisschop daar afgelopen weekend de GP4* van Opglabbeek gewonnen. Met Koen Vereecke was hij de snelste na een spannende barrage. Eerder werd dit duo ook al vierde in het 1.50m.

Nog in Opglabbeek sprong Robert Whitaker naar de eerste en de vierde plaats in twee rubrieken 1.40m met I’m Special Too DHH (v. I’m Special de Muze). Voor Nababette Z (v. Nabab de Rêve) en Henrik von Eckermann was er een derde plaats op dezelfde hoogte.

Lectors moeder Cordula de Laubry leverde overigens nog een GP-winnaar afgelopen weekend. In Rome snelde Brooklyn Heights naar de zege in de GP5* onder Denis Lynch. Brooklyn Heights werd geboren als Jorden van de Kruishoeve en is een zoon van Nabab de Rêve uit Cordula. Met twee internationale GP-winnaars in hetzelfde weekend bevestigt Cordula haar status als een van de best verervende merries van dit moment. Via haar andere zoon Fantomas de Muze, is Cordula ook verantwoordelijk voor de tweede en de derde plaats in de STX Cyclus voor 7-jarigen in Sint-Niklaas.

In Rome eindigden Jérôme Guery en Margriet de Mariposa (v. Nabab de Rêve) nog derde in een proef 1.50m.

Bas Moerings en Ipsthar (v. Denzel van het Meulenhof) waren goed voor een zesde plaats in de GP3* van Eindhoven. In een proef in 1.50m was er een vierde plek voor Kevin Jochems en Flying Jackie (v. Nabab de Rêve).

In de Nations Cup van Lissabon maakten Jessica Burke en de pas negenjarige Namamia (v. Fantomas de Muze) deel uit van het winnende Ierse team. Ludo Philippaerts en onze hengst Obama de la Linière (v. Marius Claudius) grepen de derde plaats in een proef 1.40m.

Op het CSI2* in St. Tropez lieten Pierre Marie Friant en Milo v/h Dingenshof (v. Vigo d’Arsouilles) van zich horen met een vierde en een vijfde stek in twee rubrieken 1.40m. In de GP2* piloteerde Marie Hecart haar Nickel de la Roque (v. Elvis Ter Putte) naar de negende plaats.

Een derde plek was het resultaat voor onze hengst Kaiser van het Lambroeck in de GP2* van Tryon onder het zadel van Juan Carlos Garcia. In de GP2* van Boedapest pakte Bronislav Chudyba plaats zeven met Jamilla WV (v. Bamako de Muze). David Simpson en Indian Quality Z (v. I’m Special de Muze) waren dan weer goed voor plaats tien in de GP2* van Chard.

Op het vijfsterrenconcours in het Canadese Vancouver, de eerste manche van de Major League of Showjumping, was er een derde plaats voor HH N-Joy (ex-N-Joy van ’t Hellewater, v. Elvis Ter Putte) in een rubriek 1.50m. In München-Riem tot slot, sprong Maximilian Schmid naar de vijfde plek in een proef 1.40m op Guardiola-N (v. Vigo d’Arsouilles).

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van onze nieuwtjes


Back to top