Kasanova opnieuw foutloos in GP5*

Nieuws

Kasanova opnieuw foutloos in GP5*

Op het vijfsterrenconcours in St. Tropez liet Kasanova de la Pomme nogmaals zijn kwaliteiten zien. Nadat hij recent ook al geen springfouten maakte in de GP3* en GP5*, liet hij afgelopen weekend opnieuw een foutloze basisomloop noteren. Dat belooft voor de rest van het seizoen.

Eveneens in St. Tropez scoorde Jérôme Guery een derde plaats in het 1.50m met Great Britain V (v. Nabab de Rêve). In de GP2* pakten Marie Hecart en Nickel de la Roque (v. Elvis Ter Putte) de vijfde plek.

Mexico City

In de GP van Mexico City, onderdeel van de GCT/GCL, snelde Denis Lynch naar het zilver op Brooklyn Heights (ex-Jorden van de Kruishoeve, van Nabab de Rêve uit Cordula de Laubry). In de tweesterrencompetitie was er een tweede plaats voor Manuel Gonzalez Dufrane en Martialis (v. Nabab de Rêve) in het 1.45m.

Drammen

De Noorse ruiter Solveig Fotland Newermann sprong naar de zesde plaats in de GP2* van Drammen op Niara’s STB Boy I Z (v. Nabab de Rêve). Therese Søhol Henriksen met Olilia vd Bisschop (v. Vigo d’Arsouilles) stond op plaats acht en eindigden ook tweede in een rubriek 1.45m. Sandra Løvås en Vivy Terdoorn Z (v. Vigo d’Arsouilles) realiseerden de tiende stek.

Fontainebleau

Op het jeugdconcours in Fontainebleau sprong Louise Ameeuw naar de zege in de GP voor Junioren op Nasty Boy de Muze (v. Bamako de Muze). Helena Beyers pakte plaats vijf op Matonge of Colors (v. Elvis Ter Putte) en Aurelia Guisson plaats acht met No Limit Vh Legita Hof Z (v. Nabab de Rêve). Bij de Young Riders ging het zilver naar Tristan Guisson op Naturelle vh Legitahof Z (v. Nabab de Rêve). In de U25-GP ging de derde plaats naar de Franse amazone Ines Joly op Elvic v/h Hoeve-Terras Z (v. Elvis Ter Putte). Tristan Guisson en Explosion vh Legita Hof (v. Elvis Ter Putte) eindigden negende.

Overige

In de GP2* van Busto Arsizio sprong Jose Manuel Ibañez naar plaats zeven op Ermes des Bergeries (v. Nabab de Rêve). Voor Thiago Ribas da Costa en Mallito (v. I’m Special de Muze) was er dan weer een negende plaats in de GP2* van Deurne. Samuel Hutton tot slot, pakte de derde plaats in een rubriek 1.40m in Opglabbeek op Next-Pimpie (v. Nabab de Rêve).

 

 

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van onze nieuwtjes


Back to top