Mosito pakt derde plaats in GP Lier

Nieuws

Mosito pakt derde plaats in GP Lier

Een prima derde plek was het resultaat voor Bernardo Alves en Mosito van het Hellehof in de GP3* van Lier. Opnieuw een mooie prestatie nadat ze eerder dit jaar al de GP4* in Vejer de la Frontera op hun naam konden schrijven. Ook met Vigo’s Flip de Muze Z (v. Vigo d’Arsouilles), de moeder van onze jonge hengst Toetankhamon de Muze, was Bernardo Alves zeer succesvol. In drie rubrieken 1.40m eindigden ze eerste, derde en vierde.

Nog in Lier sprong Thibeau Spits naar een derde en een vijfde plek in twee rubrieken 1.40m op Nono van de Withoeve (v. Elvis Ter Putte). Voor Agustin Covarrubias en Vida Loca Della Marca (v. Vigo d’Arsouilles) noteerden we een zege en een tweede plaats op dezelfde hoogte. Next Funky de Muze (v. Elvis Ter Putte) sprong naar de vierde stek in een proef 1.45m onder Jos Verlooy.

Fontainebleau

Calvin de Beaufour (v. Nabab de Rêve) was goed voor de tiende plaats in de GP4* van Fontainebleau onder de Braziliaanse ruiter Felipe Amaral. In het 1.50m sprong Gudrun Patteet naar de tweede plaats op Sea Coast Monalisa van ’t Paradijs (v. Bamako de Muze). In diezelfde rubriek stond Benoit Cernin op plaats vier met Dynamite du Miral (v. Nabab de Rêve). Ook Rik Hemeryck en Morfine de Muze (v. Nabab de Rêve) waren goed voor een vierde plaats in een rubriek 1.50m. In de U25-rubrieken sprong Ines Joly naar de tweede plaats met Elvic v/h Hoeve-Terras Z (v. Elvis Ter Putte).

Oliva

In de GP2* van Oliva sprong Sergio Alvarez Moya naar de achtste plaats op Malibu de Muze (v. Nabab de Rêve). Sacha Beghuin en Elcup Van Beek II Z (v. Elvis Ter Putte) schoven aan als nummer negen. Jérôme Guery en Margriet de Mariposa (v. Nabab de Rêve) wonnen een rubriek 1.45m.

Wellington

Tot slot steken we nog even de Atlantische Oceaan over. In Wellington sprong Evan Coluccio immers naar plek twee in de GP3* op Valdes Z (v. Vigo d’Arsouilles).

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van onze nieuwtjes


Back to top