Kasanova schittert in Aken

Nieuws

Kasanova schittert in Aken

Vreugde en verdriet liggen soms dicht bij elkaar. Het trieste overlijden van El Torreo werd vorige week al snel gevolgd door een aantal topprestaties van Kasanova de la Pomme in Aken. Met het Belgische team werd hij derde in de landenwedstrijd met 0/4 op zijn conto. In de Rolex GP gooide de allerlaatste hindernis roet in het eten. Vier strafpunten dus, maar wel een toprondje.

Le Blue Diamond van ’t Ruytershof maakte eveneens deel uit van het Belgische team onder Olivier Philippaerts. Verder noteerden we op het heilige gras van Aken ook nog een vijfde plaats voor Fredrik Spetz en Libido van ’t Hofken (v. Nabab de Rêve) in een 1.45m-rubriek.

Monte Carlo

Ook in Monaco werd er op het hoogste niveau gesprongen, met de GCL/GCT-manche van Monte Carlo op de kalender. Onze fokproducten lieten zich goed zien. Levis de Muze (v. Elvis Ter Putte) werd derde in de GP5* onder Ioli Mytilineou. Philippe Rozier en Le Coultre de Muze (v. Presley Boy) stonden op plaats vier. Dat laatste duo werd ook nog tweede in een 1.45m-proef. Felipe Coutinho Mendonca Nagata en Monseigneur (v. Nabab de Rêve) tekenden voor winst en een vierde plaats in twee rubrieken 1.45m in de tweesterrencompetitie.

Kronenberg

Gerben Morsink en Navarone Z (v. Nabab de Rêve) snelden naar de zege in de GP2* van Kronenberg. Gert Jan Bruggink en Vigalio SHO Z (v. Vigo d’Arsouilles) sloten aan op plaats zes. Die laatste combinatie werd ook derde in een rankingproef. Voor Picco Bello v/h Panishof (v. Vigo d’Arsouilles) en Bart Claes was er een vijfde plaats in een rubriek 1.45m. Geoffrey Cobbaut en Bam’s Girl Z (v. Bamako de Muze) wonnen op 1.40m-niveau.

Ebreichsdorf

Een van de uitblinkers op het CSIO3* in Ebreichsdorf was het duo Oleksander Prodan en Moneymaker van ’t Meulenhof (v. Elvis Ter Putte). Met het Oekraïense team werden ze tweede in de landenwedstrijd. In de GP eindigden ze als vierde. Alessandra Reich en Oeli ‘R’ (v. Denzel van ’t Meulenhof) werden met Oostenrijk vierde in de landenwedstrijd.

Overige

In Bonheiden greep Louis Le Grelle de tweede plaats in de GP met New Life van het Hellehof (v. Elvis Ter Putte). De GP2* van Fontainebleau leverde dan weer een zevende plek op voor Pedro Veniss en Nimrod de Muze Z (v. Nabab de Rêve). Ivan Serrano Saez en Ermione du Val Jouen (v. Vigo d’Arsouilles) werden achtste in de GP2* van Heras en in Vichy eindigde Sacha Thinard op negen met Chiquita d’Aiguilly (v. Nabab de Rêve).

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van onze nieuwtjes


Back to top