Kasanova grandioos naar winst in Valence

Nieuws

Kasanova grandioos naar winst in Valence

Met exact een seconde voorsprong, wonnen Koen Vereecke en Kasanova de la Pomme afgelopen weekend de GP4* van Valence. De kroon op een topseizoen waarin ze onder meer ook al de beste waren in de Sires of the World. Het duo pakte ook twee mooie ereplaatsen in het 1.45m.

Bamako de Muze leverde ook nog andere nakomelingen die topprestaties leverden. Met Lector vd Bisschop sprong Koen Vereecke naar een negende plaats in een rubriek 1.45m. Gudrun Patteet reed Sea Coast Monalisa van ’t Paradijs naar een derde plaats in diezelfde proef. Margriet de Mariposa (v. Nabab de Rêve) en Jérôme Guery pakten de vijfde plaats.

Koen Vereecke had ook nog L’Esmeralda van ’t Meulenhof (v. Nabab de Rêve) bij, die hij naar een vierde plaats piloteerde in een rubriek 1.50m. Rene Lopez sprong met Cheyenne de la Violle (v. Nabab de Rêve) naar de tweede plaats, eveneens over 1.50m. In de tweesterrenrubrieken, noteerden we nog een vierde plaats voor Sadri Fegaier op Important de Muze (v. Erco van ’t Roosakker).

Opglabbeek

De hoofdrol in Opglabbeek was weggelegd voor Tristan Guisson op Naturelle vh Legitahof Z (v. Nabab de Rêve). Dit duo werd derde in de GP en vijfde in een proef 1.45m. Voor Andres Vereecke en Call Me de Muze Z (v. Clarissimo Z) was er een derde stek in het 1.40m.

Thermal

Over naar het Amerikaanse Thermal, waar Luigi vd Bisschop (v. Bamako de Muze) zich in de kijker sprong onder Matt Archer. Ze werden vierde in het 1.45m. Ircos IV (v. Nabab de Rêve) en Karl Cook waren goed voor de derde plaats, eveneens in een rubriek 1.45m.

Barcelona

Met een vierde plaats in de GP, maakte de pas achtjarige Do It de Clamens (v. Malito de Rêve) indruk in Barcelona onder Brice Grugeon. Jean Alexandre Legras reed Balenciaga du Gandy (v. Nabab de Rêve) nog naar een tweede plek in een proef 1.40m.

Overige

Karlin van ’t Vennehof (v. Fantomas de Muze) snelde naar de tweede plaats in de GP4* van Wellington onder Shane Sweetnam. In de GP3* van Oliva tot slot, sprong Daniel Meech naar plaats vier op Hi-5 (v. Nabab de Rêve).

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van onze nieuwtjes


Back to top