Cordula de Laubry doet het weer

Nieuws

Cordula de Laubry doet het weer

Met een knappe vierde plaats in de GP5* van La Coruña maakte Jorden van de Kruishoeve (Nabab de Rêve x Cordula de Laubry) afgelopen weekend zijn debuut op het hoogste niveau. Dat maakt hem de achtste (!!!) nakomeling van Cordula de Laubry die op 1.60m-niveau actief is.

Malissa de Muze (Vigo d’Arsouilles x Cordula de Laubry), een van die andere toppers van Cordula de Laubry, sprong dan weer naar de tiende plaats in de GP van Oliva.

Thermal

Op het CSI2* in Thermal, aan de Amerikaanse westkust, was er een zesde plek voor Luigi vd Bisschop (v. Bamako de Muze) in de GP. Dat deed hij onder het zadel van Matt Archer. Hetzelfde duo realiseerde eerder al een vijfde plaats in een rubriek 1.45m. Voor Ircos IV (v. Nabab de Rêve) was er een vierde plaats op dezelfde hoogte met Karl Cook.

Overige

In Lier sprong Elcup van Beek II Z (v. Elvis Ter Putte) naar de vijfde plaats in de GP2* onder Sacha Beghuin. Voor Wout Jan van der Schans en Forlan van de Sprengenberg (v. Nabab de Rêve) was er dan weer een derde plaats in het 1.45m in Lier. Tot slot richten we onze blik nog even op het U25-concours in Genève, waar Alessandra Reich naar de derde plaats sprong in de GP (1.45m) met de pas zevenjarige Oeli ‘R’ (v. Denzel van ’t Meulenhof).

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van onze nieuwtjes


Back to top