Kasanova blijft schitteren

Nieuws

Kasanova blijft schitteren

Kasanova de la Pomme blijft imponeren. Afgelopen week leverde hij een significante bijdrage aan de winst van het Belgische team in de landenwedstrijd van Falsterbo. Hij realiseerde een dubbele nulronde. Er zit duidelijk nog meer moois aan te komen. Ook Hulde G (v. Vigo d’Arsouilles) en Pieter Clemens deden het in beide omlopen foutloos.

Nog in Falsterbo won de pas negenjarige Nueva Epoca de Regor (v. Nabab de Rêve) een rubriek 1.50m met Karel Cox. Hetzelfde resultaat was er voor de tienjarige Feromas van Beek Z (v. Fantomas de Muze) onder Gilles Thomas. Henrik von Eckermann en Nababette Z (v. Nabab de Rêve) eindigden tweede in de GP. Nueva Epoca de Regor en Karel Cox eindigden in die GP vijfde.

EK Jeugd

Op de Europese Kampioenschappen voor de jeugd was Nabab de Rêve nogmaals alomtegenwoordig. Bij de Young Riders leverde hij met Naturelle vh Legitahof Z een gouden teamwinnares onder Tristan Guisson.

Bij de Junioren deed hij er nog een schepje bovenop. No Limit vh Legita Hof Z (v. Nabab de Rêve), halfbroer van onze jonge hengst Tellini van ’t Ruytershof, pakte teamgoud en individueel zilver met Aurelia Guisson. Ook Evelyne Putters en Nabeau van het Migroveld Z (v. Nabab de Rêve) maakten deel uit van het winnende Belgische team.

Opglabbeek

Andres Vereecke en Biarritz des Hauts Droits (v. Nabab de Rêve) scoorden een tweede en een vijfde plaats in twee proeven 1.45m in Opglabbeek. Voor Mazzeltof v/h Elkenhof (v. Nabab de Rêve) was er een derde plaats in een rubriek 1.40m met Damien Doyle in het zadel. Chloe Aston (Melvin vd Bisschop, v. Elvis Ter Putte) en Dries Dekkers (Lover Boy van het Schaeck, v. Elvis Ter Putte) plaatsen zich eveneens in het 1.40m.

San Giovanni di Marignano

In de GP2* van San Giovanni di Marignano piloteerde Thiago Ribas da Costa zijn Mallito (v. I’m Special de Muze) naar de tiende plaats. Giulia Martinengo Marquet en Jotage B (v. Denzel van ‘t Meulenhof) wonnen er een proef 1.45m. Bryan Mascenti plaatste zich als derde in een rubriek 1.40m op Hero Vigo (v. Vigo d’Arsouilles).

Overige

Karlin van ’t Vennehof (v. Fantomas de Muze) eindigde tiende in de GP2* van Traverse City met Lacey Gilbertson. In de GP2* van Samorin was er een vijfde plaats voor Vroom de la Pomme (v. Vigo d’Arsouilles) onder Bronislav Chudyba. Tot slot realiseerde Eup And Go du Lavoir (v. Vigo d’Arsouilles) een derde plaats in de GP1* van Villers Lecomte. In het zadel zat Julien Gonin.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van onze nieuwtjes


Back to top