Een De Muze dubbel in St. Tropez

Nieuws

Een De Muze dubbel in St. Tropez

In de GP van St. Tropez bezetten twee fokproducten van Stal de Muze de eerste twee plaatsen in de rangschikking van de GP2*. De winst was voor de Colombiaan Carlos Lopez. Hij had Important de Muze (v. Erco van ’t Roosakker) onder het zadel. Philippe Rozier en Le Coultre de Muze (v. Presley Boy) stonden op plaats twee. Voor Night Light van ’t Ruytershof (v. Gemini xx) was er een vijfde plaats, eveneens met Philippe Rozier. Dat laatste duo pakte ook nog plek vijf in een rankingproef.

Bornival

Op het CSI2* in Bornival schitterde Mistral van de Vogelzang (v. Elvis Ter Putte) met een tweede plaats in de GP onder Axel Vandoorne. Koen Vereecke en L’Esmeralda van ’t Meulenhof (v. Nabab de Rêve) stonden op plek acht, nadat ze eerder al derde eindigden in een proef 1.40m.

Samorin

De Argentijnse ruiter Mariano Ossa was goed voor de negende plaats in de GP2* in Samorin. Hij had de tienjarige Elton van het Exelhof Z (v. Elvis Ter Putte) voor deze opdracht gezadeld. Bronislav Chudyba en Vroom de la Pomme Z (v. Vigo d’Arsouilles) eindigden derde in een rubriek 1.40m.

In de GPU25 sprong Nena Chanti Z (v. Nabab de Rêve) naar de vijfde plaats onder Viktor Skutecky. In de GP voor Young Riders realiseerde Sofie Najmanova het derde prijzengeld op Nativio van het Leliehof (v. Bamako de Muze). Bij de Junioren was er een gedeelde vierde plek voor Natalie Kovarova en Jamilla WV (v. Bamako de Muze).

Megève

Leina Benkhraba sprong naar een vijfde plaats in het 1.40m in Megève met Geisha des Sequoias (v. Bamako de Muze). Thibault Lacrevaz en Fly De Cantraie (v. Vigo d’Arsouilles) deden nog beter en werden derde over dezelfde hoogte.

Overige

In de GP3* in Tryon realiseerde Juan Ortiz een vierde plaats op Kinky van het Gildenhof (v. Nabab de Rêve). Voor Giulia Martinengo Marquet en Jotage B (v. Denzel van ’t Meulenhof) was er een zevende plaats in de GP3* van San Giovanni di Marignano.

Op het concours in het Nederlandse Zuidwolde reed Gert Jan Bruggink zich in de kijker met Vigalio SHO Z (v. Vigo d’Arsouilles). Ze eindigden vijfde in het 1.40m. In Kronenberg tot slot, was er een vijfde plaats voor Guy Beyers en Mithras de Regor in een proef 1.45m.

Veulenkampioenschappen

Wodka Orange de Kwakenbeek (v. Mosito van het Hellehof, f: Jos en Lien Hendrickx) won de rubriek voor hengstenveulens op de Dag van de Fokker in Wambeek. Bij de merrieveulens was er een tweede plaats voor Wolke van de Heemstede (v. Kasanova de la Pomme, f: Joris Sammels).

In Moerbeke greep Whitney van het Geinsteinde (v. Cavalier Russe Z, f: Bethy Noens) de tweede plaats in de reeks voor de oudste vrouwelijke springveulens. Tot slot was er ook nog een zege voor Winde (v. Bamako de Muze, f: Erwin Jacobs) bij de jongere vrouwelijke springveulens in Bocholt.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van onze nieuwtjes


Back to top