Kasanova, Lector en Le Blue Diamond in topvorm

Nieuws

Kasanova, Lector en Le Blue Diamond in topvorm

Met opnieuw een dubbele nulronde, ditmaal in de Nations Cup van Hickstead, bewees Kasanova de la Pomme in absolute topvorm te zijn. Zijn halfbroer Lector vd Bisschop hoefde overigens niet onder te doen met een vijfde plaats in het 1.50m. Zoals gewoonlijk zat Koen Vereecke in het zadel. Le Blue Diamond van ’t Ruytershof en Olivier Philippaerts plaatsten zich op hun beurt fraai als zevende in de GP.

Eveneens in Hickstead maakten Luiz Felipe de Azevedo Filho en Hermes van de Vrombautshoeve (v. Vigo d’Arsouilles) deel uit van het Braziliaanse team dat derde eindigde in de landenwedstrijd. In het 1.45m scoorde Brian Moggre een derde en een vijfde plaats op I’m Special V (v. I’m Special de Muze).

Dinard

Margriet de Mariposa (v. Nabab de Rêve) en Jérôme Guery sprongen naar winst in een proef 1.50m op het CSI3* in Dinard. In de GP3* greep Nayel Nassar de vierde plek met El Conde (v. Filou de Muze). Le Coultre de Muze (v. Presley Boy) werd tweede in het 1.45m onder Philippe Rozier. In de eenstercompetitie was er een vierde plaats in de GP voor Carlos Hank Gonzalez en Matcho van de Mishagen (v. I’m Special de Muze).

Valkenswaard

In Valkenswaard pakte Gudrun Patteet plaats vier in een 1.50m-rubriek op Sea Coast Monalisa van ’t Paradijs (v. Bamako de Muze). In de GP2* piloteerde Piergorgio Bucci Naiade d’Elsendam Z (v. Nabab de Rêve) naar de tiende stek.

Overige

Hunger Games du Champ du Bois (v. Elvis Ter Putte) was goed voor een vierde plaats in het 1.45m op het CSI3* in het Franse Courlans. In de GP2* van Lier tot slot, sprong Levis de Muze (v. Elvis Ter Putte) naar de vierde plaats met Ioli Mytilineou. Tristan Guisson en Explosion vh Legita Hof Z (v. Elvis Ter Putte) plaatste zich als achtste.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van onze nieuwtjes


Back to top