Terugblik op het BK voor jonge springpaarden

Nieuws

Terugblik op het BK voor jonge springpaarden

Jullie hadden nog een terugblik op het BK voor jonge springpaarden tegoed. In Gesves vonden vorige week naar goede gewoonte deze kampioenschappen plaats, met veel successen voor de nakomelingen van onze hengsten.

Vierjarigen

Bij de vierjarigen werden Jeroen De Winter op Soory-Linn vh Netehof (v. Denzel van ’t Meulenhof), Cedric Vanleerberghe op Bloom D Z (v. Bamako de Muze) en Leonard Boelens op Silhouette van d’Abdijhoeve (v. Matisse de Mariposa) ex-aequo kampioen.

Frederik Wuytack op Si Belle JW van ’t Meulenhof (v. By Cera d’Ick) en Christoph Verheyen op Babelutte van ’t Beaukeshof Z (v. Bamako de Muze) realiseerden eveneens drie foutloze omlopen.

Vijfjarigen

Filip Pergoot en Envie van de Kasteeldreef Z (v. Elvis Ter Putte) bleven foutloos over de hele lijn bij de vijfjarigen, resulterend in een zesde plaats in het eindklassement.

Ook Astrid Rooms op Replay van ’t Paradijs (v. Bamako de Muze), Kurt De Clercq op Rosata van de Moerhoeve (v. Taran de la Pomme), Tim Van Den Broeck op Romulus de Mariposa (v. Lector vd Bisschop), Jelle Limbourg op Moncler de Liebri Z (v. Malito de Rêve), Katrijn Van Hoecke op Baron – RR Z (v. Bamako de Muze), Katrijn Van Hoecke op Babilu F Z (v. Bamako de Muze), Filippo Ferrantelli op Russian Roulette (v. Kaiser van het Lambroeck), Frederik Wuytack op Ratina van ’t Klavertje Vier (v. Vigo d’Arsouilles) en Christoph Verheyen op Rendez-Vous van ’t Klavertje Vier (v. Bamako de Muze) haalden de finale.

Zesjarigen

Frederik Wuytack en Que Sera JW van de Moerhoeve (v. By Cera d’Ick) werden mooi zevende in het kampioenschap bij de zesjarigen. Ook Peter Boelens en Nobel van de Vrombautshoeve Z (v. Nabab de Rêve) haalden de barrage dankzij louter foutloze omlopen en werden uiteindelijk dertiende.

Verder in de finale zagen we eveneens Gilles Van Hamme met Qoachella (v. Mosito van het Hellehof), Pascal Van Laethem met Kaliopee Du Saint-chene (v. Vigo d’Arsouilles), Anissa Leroy met Queen vd Bisschop (v. Mosito van het Hellehof), Astrid Rooms met Queen B van ’t Paradijs (v. Elvis Ter Putte), Ruben De Grave met Qarvaljo d’Or (v. Mosito van het Hellehof) en Katrijn Van Hoecke met Elégance Bleue VDM (v. Elvis Ter Putte).

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van onze nieuwtjes


Back to top