Kasanova, Mosito en Bamako toppen BWP springindex

Nieuws

Kasanova, Mosito en Bamako toppen BWP springindex

In de recent gepubliceerde springindex van BWP doen onze hengsten het goed. Zo staan Kasanova de la Pomme en Mosito van het Hellehof op de plaatsen 1 en 2 in de leeftijdscategorie 11-15 jaar met indexen van respectievelijk 156,76 en 152,85. El Torreo de Muze staat op de vierde plaats in diezelfde categorie met een index van 144,83. Bamako de Muze staat dan weer helemaal bovenaan bij de hengsten tussen 21 en 25 jaar oud (140,25). Vigo d’Arsouilles is achtste met een index van 127,52. In de categorie hengsten van 30 jaar of ouders staat Nabab op plaats drie (118,87). Bij de hengsten met een leeftijd tussen 16 en 20 jaar palmt Elvis Ter Putte de zevende plaats in met een index van 131,50. In de leeftijdscategorie 5-10 jaar staat Obama de la Linière zesde met een index van 138,79.

Bonheiden

Winst voor een zoon van Fantomas de Muze in de GP2* van Bonheiden. Feromas van Beek Z bleek de snelste onder Gilles Thomas. Maverick Van Lent en Forever du Givre (v. Vigo d’Arsouilles) stonden op plaats vijf, vlak voor Sacha Beghuin en Elcup Van Beek II Z (v. Elvis Ter Putte). In een rankingproef pakten Gilles Thomas en Feromas van Beek Z ook al de vierde plaats. In die rubriek werden ze net voorafgegaan door Andres Vereecke op Call Me de Muze Z (v. Clarissimo Z).

Mâcon Chaintré

Hermes van de Vrombautshoeve (v. Vigo d’Arsouilles) werd door Luiz Felipe Cortizo Goncalves de Azevedo Filho naar de tiende plaats gepiloteerd in de GP4* van Mâcon Chaintré. Jérôme Guery won twee 1.45m-rubrieken, eentje met Great Britain V (v. Nabab de Rêve) en eentje met Jyrado vh Bovenhoekshof (v. By Cera d’Ick). Eerder werd hij met Great Britain V ook al derde over 1.40m. In de GP1* eindigde William Selosse als derde met Nen Toffe de Muze (Fantomas de Muze uit Fragance de Chalus).

St. Tropez

In St. Tropez snelde Philippe Rozier naar de vierde plaats in de GP3* met Le Coultre de Muze (v. Presley Boy), nadat ze ook al vijfde eindigden in een 1.50m-proef. Voor Nicolas Delmotte en Kalippo van de Wolfsakker (v. Denzel van ’t Meulenhof) was er een tweede plek over 1.45m.

Vancouver

Erynn Ballard en Libido van ’t Hofken (v. Nabab de Rêve) werden tweede in een 1.50m-proef op het CSI5* in Vancouver. Op tweesterrenniveau sprong Nicole Walker naar de vierde plaats in het 1.45m op Panter JVH (v. Le Blue Diamond van ’t Ruytershof).

Guadalajara

De winst in de GP2* van Guadalajara ging afgelopen weekend naar Alberto Sanchez-Cozar met CBS Khantastic (v. Elvis Ter Putte). Rodrigo Seoane (Pommelien-M, v. Vigo d’Arsouilles) en Agustin Covarrubias (Full Option du Borget, v. Vigo d’Arsouilles) lieten zich opmerken in het 1.40m.

Hohenkirchen

Marc Houtzager werd achtste in de GP2* van Hohenkirchen met Dwivoli van de Groote Kamps Z (v. Denzel van ’t Meulenhof). Sophie Hinners en Helwell du Chabus (v. Elvis Ter Putte) tekenden voor een vijfde plek in een rankingproef in de viersterrencompetitie.

Overige

Het prestigieuze concours in Rome leverde een vierde plaats op voor Olivier Philippaerts en Poppemieke JW van de Moerhoeve (v. Vigo d’Arsouilles) in een 1.50m-rubriek. In Lissabon tot slot, werd Borja Bidon Daurella derde in de GP2* met Porsche 911 M (v. Nabab de Rêve).

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van onze nieuwtjes


Back to top