Loading...
Hocus Pocus de Muze tovert in Vancouver

Nieuws

Hocus Pocus de Muze tovert in Vancouver

Vancouver

Sinds eind vorig jaar rijdt de Nederlandse topruiter Harrie Smolders met ons fokproduct Hocus Pocus de Muze (v. Tinka’s Boy) en de combinatie lijkt steeds meer naar elkaar toe te groeien. In de Wereldbekermanche van Vancouver eindigde het duo derde, nadat ze eerder ook al vierde werden in een rubriek 1.50m.

Verbier

In het Zwitserse Verbier was er een hoofdrol weggelegd voor Tum Play du Jouas (v. Querlybet Hero), gereden door thuisruiter Anthony Bourquard. De combinatie snelde naar de tweede plaats in de GP en voegde daar nog een derde plaats aan toe in een eerdere proef 1.45m. In die laatste rubriek stond Paolo Adorno op vier met Fer Z.G. (v. Nabab de Rêve) en Ignace Philips de Vuyst op vijf met Hanna van HD (v. Nabab de Rêve).

Zandhoven

Dichter bij huis werd er gesprongen in Zandhoven. Thibeau Spits en Bellissimo Z (v. Bamako de Muze) eindigden er tweede in een rubriek 1.50m, vijfde in een 1.40m-proef en zevende in de GP3*. Eenzelfde resultaat was er in de GP2* voor Sam Polleunis op Be Cute van de Wolfsakker Z (v. Bamako de Muze).

Ook onze eigen fokproducten doen het goed. Bacardi-Rhum de Muze (v. Kannan) eindigde vierde met Dimitri Noterman in een proef 1.45m en ook Fantomas de Muze (v. Sandro Boy) imponeerde met een tweede plaats over 1.45m, met Karline De Brabander. In diezelfde proef eindigde Koshin de Muze (v. Vigo d’Arsouilles) op plaats vijf met Thomas Van Minnebruggen. Tot slot was er een derde plaats voor Bas Moerings en Hervesther (v. Elvis Ter Putte) in een 1.40m-rubriek.

Ciekocinko

Als uitsmijter vermelden we nog de tweede plaats van het Zweedse team in de Nations Cup voor Young Riders in het Poolse Ciekocinko. Die tweede plaats was mede te danken aan de dubbele nulronde van King Kong van ’t Valissenhof (v. Fantomas de Muze), gereden door Filippa Enmark.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van onze nieuwtjes


Back to top