Generatie T opnieuw nul

Nieuws

Generatie T opnieuw nul

Onze vierjarige toekomsttalenten Tellini van ’t Ruytershof en True Colors de la Linière toonden opnieuw hun talent op de cyclusmanche in Meerdonk. Onder Yarno Geeroms deden ze het opnieuw foutloos. Meteen hun tweede foutloze ronde op twee starts.

Gorla Minore

Obama de la Linière blijft de goede resultaten aaneenrijgen. Afgelopen week maakte hij met Thibault Philippaerts deel uit van het Belgische team dat brons veroverde in de landenwedstrijd op het CSIO3* in Gorla Minore. Het Bulgaarse team werd fraai vijfde dankzij onder meer Independent (v. Denzel van ’t Meulenhof) onder het zadel van Rossen Raitchev.

Ook Gudrun Patteet en Sea Coast Monalisa van ’t Paradijs (v. Bamako de Muze) bewezen hun goede vorm met winst in een proef 1.50m en een tweede plaats over 1.45m. Ecuador DW Z (v. El Torreo de Muze) snelde naar de vierde plaats in een rubriek 1.40m met Thomas De Wit.

Nancy

In een proef 1.50m met barrage werd Hunger Games du Champ du Bois (v. Elvis Ter Putte) door Romain Duguet naar de vijfde plaats gepiloteerd. Voor Olympke van ’t Merelsnest (v. Vigo d’Arsouilles) en Kendra Claricia Brinkop was er een vierde plaats in het 1.45m. Ook Leina Benkhraba (Geisha des Sequoias, v. Bamako de Muze) en Koen Vereecke (L’Esmeralda van ’t Meulenhof, v. Nabab de Rêve) mochten het nodige prijzengeld mee naar huis nemen. Met Lector vd Bisschop eindigde Koen nog achtste in een proef 1.50m.

St. Tropez

In St. Tropez werd er gesprongen op CSI1*, CSI2* en CSI3*-niveau. Stefanie Carroll werd op dat laatste niveau derde in een proef 1.45m met Explosion vh Legita Hof Z (v. Elvis Ter Putte). Zoe Conter en Enrico de la Pomme (v. Vigo d’Arsouilles) snelden naar plek drie in een 1.45m op tweesterrenniveau. In diezelfde rubriek stond Stefanie Carroll op de vijfde plaats met Panter JVH (v. Le Blue Diamond van ’t Ruytershof). Eveneens in het CSI2* zorgden Felipe Coutinho Mendonca Nagata en Monseigneur (v. Nabab de Rêve) voor een tweede plaats in het 1.40m. Voor Private Dancer van ’t Meulenhof (v. Gemini xx) en Jana Wargers was er een vijfde plaats op dezelfde hoogte. In het CSI1* tot slot, was Rebecca Lindeblad goed voor een derde stek met Louisiana van de Moortelshoeve (v. Bamako de Muze).

Drammen

Sindre Svepstad en Hunter d’Oase (v. Elvis Ter Putte) realiseerden een vijfde plek in de GP2* van Drammen. Ze eindigden ook vijfde in een proef 1.45m. In de jeugdrubrieken snelde Sebastian Oddsen naar plek vijf in een 1.40m-rubriek op Feloetsghe v/d Rhamdiahoeve (v. Querlybet Hero).

Lexington, KY

Een zoveelste topnotering voor Lacey Gilbertson en Karlin van ’t Vennehof (v. Fantomas de Muze), ditmaal in de GP3* van Kentucky. Ze eindigden mooi tweede. Jessica Mendoza en I-Cap CL Z (v. I’m Special de Muze) werden vijfde.

Overige

Het Amerikaanse team won de Nations Cup in het Mexicaanse San Miguel de Allende dankzij onder meer een foutloze ronde van Jessica Springsteen op Don Juan van de Donkhoeve (v. Bamako de Muze).

Sacha Beghuin en Elcup van Beek II Z (v. Elvis Ter Putte) snelden naar plaats vier in een rankingproef in Opglabbeek. Julien Epaillard en Hoover (v. Clinton) werden vierde in een rubriek 1.40m in Deauville. Op het jeugdconcours in Compiègne tot slot, werd het Belgische team tweede in de landenwedstrijd voor Young Riders. No Limit vh Legita Hof Z (v. Nabab de Rêve), halfbroer van Tellini van ’t Ruytershof, zat met Aurelia Guisson in het team.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van onze nieuwtjes


Back to top