El Torreo blijft scoren

Nieuws

El Torreo blijft scoren

Er is geen lievemoederen aan, El Torreo heeft voor de tweede week op rij prima gescoord in Opglabbeek. Deze week werd hij met Bernardo Alves zesde in de GP (1.55m) en tweede in de kwalificatie (1.50m). Tweede eindigde Bernardo ook met Vigo’s Flip de Muze (v. Vigo d’Arsouilles) in een rubriek 1.40m. Ook Oilily de Muze (v. Vigo d’Arsouilles) imponeerde met een vierde plaats in een rubriek 1.45m en een vijfde plaats in een rubriek 1.40m onder Koen Vereecke.

In de GP pakte Sacha Beghuin de tweede plaats met Elcup Van Beek II Z (v. Elvis Ter putte). Op vier zagen we Tristan Guisson en Naturelle vh Legitahof Z (v. Nabab de Rêve). Verder won Carlos De La Malla een 1.40m-proef met Malbec de Brandegem (v. Nabab de Rêve). In diezelfde rubriek snelde Pascale Haep naar plaats twee op Iashin Sitte (v. Bamako de Muze). Ook voor Erika Lickhammer-Van Helmond en I’m A Dancer (v. Denzel van ’t Meulenhof) was er een derde plaats in een proef 1.40m.

St. Tropez

Sadri Fegaier en Manchester van ’t Paradijs (v. Elvis Ter Putte) werden tiende in de GP3* van St. Tropez. In de GP2* pakten Donald Whitaker en Nikita du Roton (v. Elvis Ter Putte) de derde stek. Emilie Conter en Portobella van de Fruitkorf (v. Bamako de Muze) werden zesde. De pas achtjarige Fein Lotta DK (v. By Cera d’Ick) en Megane Moissonnier werden vijfde in een 1.45m-rubriek op het CSI2*. Carlos Borho Giron en Esprit de l’Esprit Z (v. Elvis Ter Putte) waren goed voor een aantal ereplaatsen in de CSI1*-rubrieken over 1.40m.

Canteleu

Ons fokproduct Plato de Muze Z (v. Plot Blue) realiseerde een dubbele nulronde in de GP3* van Canteleu onder Constant Van Paesschen. Het leverde een vierde plaats op. Hoover (v. Clinton) stond op zeven met Julien Epaillard. In een rubriek 1.40m was er een vierde plek voor Nadja Peter Steiner en Harry KM (v. Scendro).

Mannheim

Met een dubbele nulronde leverde Flying Jackie (v. Nabab de Rêve) een mooie bijdrage aan de Nederlandse zege in de landenwedstrijd in Mannheim. Hunger Games du Champ du Bois (v. Elvis Ter Putte) werd met Romain Duguet vijfde als lid van het Zwitserse team. Sophie Hinners en New Classic S (v. Nabab de Rêve) wonnen een rubriek 1.45m.

Overige

In verscheidene GP2* vielen er ereplaatsen te noteren. Gilles Willemann en Belphegor d’Ouilly (v. Nabab de Rêve) werden vijfde in Nancy. Anna Olsson en Jdylo (v. Denzel van ’t Meulenhof) stonden op acht in Drammen en een tiende plaats was het resultaat voor Alice Janout en Esprit d’Intro Z (v. Elvis Ter Putte) in Samorin.

In Montefalco greep Emiliano Liberati de zege in een 1.40m-rubriek met Aruba Island (v. Vigo d’Arsouilles). In Lier was er een vierde plek voor Opportunity Vitseroel (v. Elvis Ter Putte) onder Christophe Vanderhasselt in een 1.40m-proef. Voor Maddie Chenoweth en Navaro van ’t Verahof (v. Elvis Ter Putte) tot slot, was er een vierde plaats in Magnolia, TX.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van onze nieuwtjes


Back to top