Knappe zege voor El Torreo

Nieuws

Knappe zege voor El Torreo

Na een relatief rustige wedstrijdwinter is El Torreo de Muze terug in topvorm. Afgelopen week won hij een rubriek 1.45m op het CSI2* in Opglabbeek onder Bernardo Alves. In diezelfde proef eindigde Koen Vereecke derde op Kasanova de la Pomme. Met Vigo’s Flip de Muze (v. Vigo d’Arsouilles), moeder van Toetankhamon de Muze, was Bernardo goed voor een tweede plaats in het 1.40m.

In de GP sprong Louis Le Grelle naar de tweede plek met New Life van het Hellehof (v. Elvis Ter Putte). Pascale Haep en Iashin Sitte (v. Bamako de Muze) stonden op plaats tien. Joao Victor Castro en Odin van ’t Merelsnest eindigden vierde in een rubriek 1.45m en Carlos De La Malla pakte een derde plaats in een proef 1.40m op Malbec de Brandegem (v. Nabab de Rêve).

GCT/GCL

Fasther (v. Vigo d’Arsouilles) toonde in grootse doen te zijn op de GCT/GCL in Mexico City met onder meer een vierde plaats over 1.55m onder Lillie Keenan. Onder Gilles Thomas werd Feromas van Beek Z (v. Fantomas de Muze) vierde en vijfde in twee rubrieken 1.50m. Voor Jane Richard en Fouègo de la Closière (v. Nabab de Rêve) was er een derde plaats in het 1.40m.

Wellington

Een tiende plek was het resultaat voor Shane Sweetnam en Holliewood (v. Nabab de Rêve) in de GP3* van Wellington. Ashley Vogel snelde naar de tweede plaats in een rubriek 1.45m op Bellissimo Z (v. Bamako de Muze).

Oliva

Nadja Peter Steiner en Harry KM (v. Scendro) voegden nog maar eens een overwinning toe aan hun palmares in een proef 1.40m in Oliva. Voor Sara Vingralkova was er een vijfde plaats op Mega Special DC (v. I’m Special de Muze). In de rubrieken 1.45m noteerden we een vierde plek voor Pedro Veniss met Nimrod de Muze (v. Nabab de Rêve). Jérôme Guery en Juristo van het Hagenhof (v. Elvis Ter Putte) stonden op drie.

Gorla Minore

In het Italiaanse Gorla Minore greep Thibault Philippaerts het derde prijzengeld mee in een proef 1.50m met onze hengst Obama de la Linière (v. Marius Claudius). Thomas De Wit won op zijn beurt een 1.40m-rubriek met Ecuador DW Z (v. El Torreo de Muze). Pedro Grandi Backheuser en Vitago (v. Vigo d’Arsouilles) waren goed voor een vijfde plaats over 1.40m.

Fontainebleau

In Fontainebleau sprong Leina Benkhraba zich in de kijker door met Geisha des Sequoias (v. Bamako de Muze) derde te eindigen in een 1.40m-proef in het CSI4*. Zoe Tisseron en Phin Phin T II (v. Vigo d’Arsouilles) evenaarden die prestatie in het CSI1*.

Chard

Katie Pytches en Newton DB (v. I’m Special de Muze) realiseerden een prima resultaat in de GP2* in het Britse Chard. Ze eindigden tiende met een dubbele nulronde. Voor James Wilson en Quality Time of Picobello Z (v. Querlybet Hero) was er een tweede plaats in een rubriek 1.40m.

Overige

Een 1.50m-rubriek in het Duitse Hagen leverde winst op voor Sanne Thijssen en Hi There (v. Nabab de Rêve). Op het jeugdconcours in het Oostenrijkse Stadl Paura won Joana Schildknecht de GPU25 met Napoleon C (v. Vigo d’Arsouilles). In het Tsjechische Zduchovice tot slot, eveneens een jeugdconcours, griste Vittoria Calabro de derde stek mee in de GP voor Juniors op Eros Cityhorse Z (v. Elvis Ter Putte). Dit duo eindigde ook nog tweede in een proef 1.40m.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van onze nieuwtjes


Back to top