Loading...
Fijne nulrondes voor Qartoon de Muze en Special Ce...

Nieuws

Fijne nulrondes voor Qartoon de Muze en Special Cera du Maillet Z

PAVO hengstencompetitie

Bij elk optreden komt Qartoon de Muze beter voor de dag en dat deed hij ook in de derde manche van de PAVO hengstencompetitie in Gent. Met Tim Van den Broeck realiseerde hij een imponerend nulrondje. Ook Special Cera du Maillet Z en Laurent Thirion lieten zich van hun beste kant zien en sprongen simpel zonder fouten.

Bij de zesjarigen was er voor de derde keer op rij een dubbele nulronde voor Eames de Hus met Walter Lelie. Het leverde hen een dertiende plaats op. New Star Quality en Caroline De Laet deden er nog een schepje bovenop en pakten de tweede stek bij de zevenjarigen.

Flanders Horse Expo

Ons fokproduct Pikap de Muze Z (v. Ponsee V) werd door Christophe Vanderhasselt naar een tweede plaats gepiloteerd in een 1.40m-proef op Flanders Horse Expo. In de Masters ging het brons naar Siebe Kramer en Gold Digger (v. Nabab de Rêve).

Thermal

Aan de andere kant van de oceaan toonde onze hengst Kaiser van het Lambroeck zijn topvorm met een achtste plaats in de GP van Thermal (1.55m). Delaney Batter en Evolinus (v. Nabab de Rêve) pakten er de overwinning over 1.45m. De jonge Luigi vd Bisschop (v. Bamako de Muze) en Matt Archer realiseerden nog een derde plaats in een rubriek 1.40m.

Göteborg

Gravity of Greenhill (v. Nabab de Rêve) en Julien Anquetin maakten indruk in het Zweedse Göteborg, waar de laatste manche van de wereldbeker plaatsvond. Ze pakten een vierde plaats in een proef 1.50m en eindigden ook zevende in de wereldbekerkwalificatie.

Vejer de la Frontera

De GP3* van Vejer de la Frontera leverde een zevende plaats op voor Jane Richard Philips en Fouègo de la Closiere (v. Nabab de Rêve). Gotham City PL (v. Filou de Muze) pakte een derde plaats in een proef 1.45m met Omer Karaevli. Zij werden op de voet gevolgd door Kim Emmen met Encore (v. Nabab de Rêve), die ook nog vijfde  werden in een 1.40m-rubriek, op vier en Charlotte Bettendorf met Nababette Z (v. Nabab de Rêve) op vijf.

Overige

De pas achtjarige Morton van ’t Merelsnest (v. Nabab de Rêve) en Richard Vogel lieten zich op geen enkel foutje betrappen in drie proeven 1.40m-1.45m in het Nederlandse Kronenberg. Bart Jay Junior Vandecasteele (Esprit de l’Esprit Z, v. Elvis Ter Putte) voegde daar nog een vijfde plaats in toe in het 1.40m (2*) in Valencia.

CALL ME!

Last but not least kunnen we het nog even hebben over de knappe tweede plaats van ons pas achtjarig fokproduct Call Me de Muze Z (v. Clarissimo Z) in de GP1* van Oliva met Koen Vereecke. Call Me is overigens de moeder van onze jonge hengst Cuba Libre de Muze Z.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van onze nieuwtjes


Back to top