Fantomas flitst naar tweede plaats in Opglabbeek

Nieuws

Fantomas flitst naar tweede plaats in Opglabbeek

Opglabbeek

Wat een knalprestatie van Karline en Fantomas in de GP3* Opglabbeek. Het duo snelde naar een fraaie tweede plaats. Ook zijn nafok liet van zich horen. Zo wonnen Ibrahim Hani Bisharat en Getric Van Beek wonnen een rubriek 1.40m. Verder liet Karline ook drie dagen op rij nulrondjes noteren met Mosito van het Hellehof en ook met Lector vd Bisschop, halfbroer van Fantomas, sprong ze foutloos in het 1.40m.

Bij de vijf- en zesjarigen lieten Piet Raijmakers Jr. en I’m Specialized Z (v. I’m Special de Muze) een uitstekende indruk na, net als Luka Zaloznik op Nic van Www.olland.biz (v. Glock’s London).

Dublin

De winst in de prestigieuze GP van Dublin ging naar Ipswich van de Wolfsakker (v. Glock’s London) en Shane Breen, nadat ze eerder ook al derde werden in een andere 1.60m-proef. Breen werd ook nog vierde in een rubriek 1.50m met Golden Hawk (ex-Figo de Muze, v. Vigo d’Arsouilles). In de Nations Cup sprong het Ierse team naar de derde plaats met in hun rangen Darragh Kenny en ons fokproduct Important de Muze (v. Erco van ’t Roosakker).

In de rubrieken voor achtjarigen was de winst in de finale voor Bellisima Ter Wilgen Z (v. Bamako de Muze). Met Lorenzo De Luca sprong de merrie eerder ook al naar een derde plaats in de kwalificatie.

Valkenswaard

Ook in Valkenswaard lieten de jonge nakomelingen van onze hengsten van zich horen. Melia de Regor (v. Elvis Ter Putte) en Gregory Wathelet sprongen naar winst in een van de kwalificaties voor zes- en zevenjarigen. De GP2* van Valkenswaard was een kolfje naar de hand van Nicola Philippaerts en Fubertha (v. Nabab de Rêve).

St Lô & Spangenberg

Bellissimo Z (v. Bamako de Muze) en Thibeau Spits waren actief in het Franse St Lô, waar ze derde werden in de Six Bars en vijfde in de GP. Max Sebrechts en Cacacha van het Schaeck (v. Bamako de Muze) sloten aan op plaats zes. In Spangenberg tot slot, eindigde Jolie van het Molenhof (v. Nabab de Rêve) met Werner Muff op plaats vier in een proef 1.50m.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van onze nieuwtjes


Back to top